Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΣΑΡΡΗΣ


Γεννήθηκα στον Περισσό τον Φεβρουάριο του 1950. Μετά το γυμνάσιο πήγα σε σχολή εργοδηγών και μετέπειτα στην Ανωτέρα Σχολή Υπομηχανικών Αθηνών. Μετά το στρατό εργάστηκα στην τεχνική εταιρεία ;Θαλήςt; και ασχολήθηκα με επιμετρήσεις στο έργο ΓΚΟΛΦ ΑΦΑΝΤΟΥ στη Ρόδο καθώς και στο αεροδρόμιο της Ρόδου στο Παραδείσι που το έκανε η ιδία εταιρεία. Σε άλλες τεχνικές εταιρείες ασχολήθηκα με τα χωματουργικά του δρόμου ΑΡΓΟΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ, με το κτηματολόγιο της Ν.Μάκρης καθώς και περιοχών της Αχαΐας, επίσης ήμουν υπεύθυνος στην προσθήκη του 5ου ορόφου στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Το 1982 πήγα επιβλέπων στον ΟΕΚ στα έργα ;Εργατικές κατοικίες ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ; και Εργατικές κατοικίες στη ΚΑΝΤΖΑ και στη συνέχεια στη Δ/νση Κατασκευών του ΟΕΚόπου  ασχολήθηκα με την κοστολόγηση διαφόρων οικισμών του ΟΕΚ. Το 1993 έως το 2004 ήμουν στο γραφείο Προέδρου του ΟΕΚ καθώς επίσης και Γραμματέας στον Δ.Σ. ΟΕΚ.
Στον ΟΕΚεκλεχτηκα στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τις κρίσεις των υπαλλήλων. Μετά το γραφείο Προέδρου του ΟΕΚ εκλεχτηκα Γραμματέας στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Σήμερα μετά από μια διακοπή δύο ετών είμαι πάλι Γραμματέας στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΕΚ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102758519.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου