Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΑΚ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΑΠΆΝΤΗΣΗ

Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος Δήμου Ν. Ιωνίας   Νέα Ιωνία 25/5//2011

Περιφέρεια Αττικής Νοταρά 53 142 35 Ν.Ιωνία

Τηλέφωνο 6977332733

Προς

1) Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουρδούκο

2) Δήμαρχο Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Γκότση Κοινοποίηση:

Παρατάξεις Δήμου- Δημοτικούς Συμβούλους :

Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κύριοι

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (23/5/11), μετά την ανάγνωση της επιστολής μας (Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος) για τη συνεχιζόμενη και ανεξήγητη καθυστέρηση της δημοτικής αρχής των «Δημοσίων Σχέσεων», να δώσει τα στοιχεία που ζητήσαμε από την αρχή του χρόνου, γίναμε μάρτυρες μιας νέας και απροκάλυπτης αλαζονείας και αυταρχισμού του 18%. Πριν είχαμε την αλαζονεία και τον αυταρχισμό του 43%.

Ο Δήμαρχος μας κοροϊδεύει κυριολεκτικά μέσω του Γενικού Γραμματέα που δεν θυμόταν στην αρχή πού σημείωσε τα πρόσθετα στοιχεία που ζητήσαμε. Γι’ αυτό και για να τον διευκολύνουμε, τα στείλαμε με επιστολή για να τα θυμάται!!!

Επί πλέον ο δήμαρχος μας υπέδειξε να προσφύγουμε «αλλού» (πού άραγε;), σε άλλες αρχές, για να βρούμε τα στοιχεία που θέλουμε και συμπλήρωσε ειρωνικά ότι « δεν μπορεί να ασχολείται ο μισός Δήμος με τον Χατζησαββίδη», προσβάλλοντας άμεσα το νόμιμο και θεσπισμένο δημοκρατικό δικαίωμα ως Δημοτική Παράταξη να αιτούμαστε στοιχεία!!!! Τον ευχαριστούμε πάντως για τις υποδείξεις.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλαζονικά και αυταρχικά δεν μου επέτρεψε να απαντήσω στα αποπροσανατολιστικά, παρελκυστικά και προσβλητικά σχόλια του δημάρχου. Έφτασε στο σημείο μάλιστα να μας επιπλήξει γιατί «δεν μιλούσαμε στο παρελθόν», ενώ γνωρίζει όλος ο κόσμος της πόλης μας, πως συνέβαινε το εντελώς αντίθετα. Άλλωστε ας μην ξεχνούν μερικοί ότι χάρη στην δική μας κριτική και καθημερινή παρέμβαση σήμερα είναι δημοτική αρχή.

Εμείς μιλούσαμε, γράφαμε, επιχειρηματολογούσαμε, κάναμε συγκεντρώσεις, όταν αυτοί ήταν απόντες, όταν ο κ Μπουρδούκος δεν ανέφερε καν τους λόγους παραίτησης του από Αντιδήμαρχος και αργότερα από δημοτικός σύμβουλος. Ντροπή!!!

Είναι απαραίτητο να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα στοιχεία τα ζητούσε και μία ακόμη παράταξη (Αριστερή Όχθη) της τότε αντιπολίτευσης που σήμερα είναι δημοτική αρχή και πρέπει να πάρει θέση.

Αγαπητοί συνδημότες,

Για να μην μας (σας) παραμυθιάζουν, σας λέμε ότι αρκεί ένας υπάλληλος να είναι παρών και να φωτοτυπήσει τα δημόσια έγγραφα που ζητάμε. Αλλιώς να μην διαμαρτύρονται όταν αναρωτιόμαστε για διαδικασίες συγκάλυψης.

Ελπίζουμε να συνετιστεί το συντομότερο η Δημοτική Αρχή των Δημόσιων Σχέσεων και άμεσα να δουλέψει με όρους διαφάνειας και να ικανοποιήσουν το υποχρεωτικό γι’ αυτούς αίτημά μας. Ιδού η Ρόδος!!!!!

Για την Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος

Αριστείδης (Αρης) Χατζησαββίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου