Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

 
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μέχρι το 1974, ζούσε στο Χαλάνδρι.
Από το 1979 μέχρι σήμερα, μένει μόνιμα στην Καλογρέζα.
Από παιδί, τα ενδιαφέροντά της στράφηκαν στον αθλητισμό, την επαφή με τη φύση και τα ταξίδια. Αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης για αρκετά χρόνια, στη συνέχεια με ενεργή συμμετοχή στο Σύνδεσμο Φιλάθλων της Α.Ε.Κ Χαλανδρίου – και μάλιστα ήταν από τις πρώτες γυναίκες – σαν μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου και εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004. Έχει ήδη θέσει υποψηφιότητα για τους Special Olympics του 2011.
   Είναι ενεργό Μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών.
   Έχει χρηματίσει Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού Μουσείου Αχαρνών.
   Εργάζεται από το 1976 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας και έχει συμμετάσχει
σε πολλές επιτροπές και ομάδες εργασίας  σχετικές με την προώθηση και βοήθεια των επιχειρήσεων του Δήμου της Ν. Ιωνίας.
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2102751266.
                                                --------------------------------
Αγαπητές  συμπολίτισσες και συμπολίτες,

            Σε πείσμα των δυσμενών συνθηκών που βιώνουμε και ενάντια σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις και καταστροφολογίες, καταθέτω κι εγώ σαν μονάδα και μέσα από τον ανεξάρτητο και αδέσμευτο χώρο του Συνδυασμού μας, κάθε εμπειρία και γνώση, προκειμένου να προσφέρω θετικά στην καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής μας, μέσα στο Δήμο μας τη Ν. Ιωνία.
            Την ώρα που όλοι οι πολιτικοί μας άρχοντες, μας θέτουν «ενώπιον των ευθυνών μας» και της «εθνικής μας συνείδησης « έχω αποφασίσει να αγωνιστώ πραγματικά για την Ν. Ιωνία και όχι για προσωπική προβολή, για:
·         Την ενεργή συμμετοχή των γυναικών του Δήμου μας στα κοινά.
·         Προώθηση του εθελοντισμού και συστράτευση των συμπολιτών μας για το περιβάλλον και την ορθολογιστική διαχείρισή του, αρχίζοντας από «τα του οίκου  μας», με απλές κινήσεις και εφικτά μέτρα. 
•    Ενεργή συμμετοχή των πολιτών για την αναβίωση της γειτονιάς, όχι εθιμοτυπικού χαρακτήρα αλλά με ουσιαστικό και αποτελεσματικό ρόλο.
•   Συμπαράταξη και ενεργό συμμετοχή γονιών, γειτόνων και φίλων του Δήμου μας, για τον αγώνα ενάντια στις εθιστικές ουσίες και συνήθειες, για τη βοήθεια της νεολαίας μας.
•   Καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών του Δήμου μας, για αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας, σε οικογένεια, σχολείο, νεολαία, άθληση, ιατρική βοήθεια, βοήθεια στο σπίτι, ηλικιωμένους, άνεργους.           

Ε            EΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου