Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΑΡΑΝΔΕΙΝΟΣ


Ο Μενέλαος Καρανδεινός, είναι"γέννημα-θρέμμα" της Ν.Ιωνιας, έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στον Δήμο αυτόν, που ήταν ένας από τους μεγαλύτερους της Αθήνας, με το υψηλότερο ποσοστό Μικρασιατών, γόνος και αυτός, από πλευράς μητέρας, Μικρασιατών δεύτερης γενιάς.
Αποφοίτησε από το 6ο Δημοτικό Σχολείο, το λεγόμενο "Πέτρινο", και το αντίστοιχο Γυμνάσιο και Λύκειο της Νέας Ιωνίας. Σπούδασε Αρχιτέκτων-Μηχανικός στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας. Επίσης, είναι απόφοιτος Ιταλικής Δημόσιας Σχολής Μεταξογραφίας και Φωτοτεχνίας. Υπήρξε, κατά διαστήματα, στη Διεύθυνση Μελετών, σε ανάλογες Εταιρίες Μελετών και Εξοπλισμού Επαγγελματικών χώρων(ΣΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, FITTER, DIMAL, ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS).Τον υπόλοιπο χρόνο, έως σήμερα, εξασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα-Μηχανικού, με δικό του Τεχνικό Γραφείο, σαν ελεύθερος επαγγελματίας, σε μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές κατοικιών, ξενοδοχείων, εργοστασίων κλπ, όπως και σε ανακαινίσεις και εξοπλισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων κάθε είδους, συνεργαζόμενος με ανάλογες Εταιρίες του Εξωτερικού.
Έχει τιμηθεί με το Β' Βραβείο ποιητικών αγώνων στην Α' Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Ποίησης και με εύφημο μνεία στον Α' Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης νέων ποιητών.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102797820.



ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου