Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ


·       Γεννήθηκε στη Δράμα από Μικρασιάτες και Πόντιους, αγρότες γονείς.
·       Σπούδασε Ηλεκτρονικός.
·       Εργάστηκε το 1976 - 1987 στη ΛΑΡΚΟ στη Φθιώτιδα και από το 1987- 2010 στην ΠΥΡ-ΚΑΛ Ελευσίνας.
·      Έχει δύο παιδιά τον Σάββα και τον Νίκο.
·      Κατοικεί Νοταρά 53 ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ Ν.ΙΩΝΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Διετέλεσε:
·         Πρόεδρος Σωματείου ΛΑΡΚΟ.
·         Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.
·         Μέλος της Διοίκησης της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Ε.).
·         Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιομηχανικών Εργατοϋπαλληλικών Σωματείων (Ο.Β.Ε.Σ.)
·         Μέλος Δ.Σ. του ΙΚΑ ως εκπρόσωπος της Γ.Σ.Ε.Ε.
·         Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ιωνίας Ν. Ηρακλείου «Η Ρωμανία».
·         Απολύθηκε από τη ΛΑΡΚΟ το 1977 λόγω της έντονης συνδικαλιστικής του δράσης και της συμμετοχής του στην απεργία των 120 ημερών.
·         Με πρωτοβουλία του ιδρύθηκε στο δήμο της Ν. Ιωνίας, ο πρώτος πανελλαδικά Σύλλογος Ανέργων.
·         Πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ «ΑΤΛΑΣ» Νέας Ιωνίας
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιομηχανικών Εργατοϋπαλληλικών Σωματείων (Ο.Β.Ε.Σ.) Η Ομοσπονδία Βιομηχανικών Εργατοϋπαλληλικών Σωματείων στην οποία είναι πρόεδρος έχει έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δραστηριότητα για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και των ανέργων. Με πρωτοβουλία της ΟΒΕΣ ιδρύθηκε ο πρώτος σύλλογος ανέργων στο δήμο της Ν. Ιωνίας. Εκτός όμως από την συνδικαλιστική  δραστηριότητα η Ο.Β.Ε.Σ. δίνει ιδιαίτερο βάρος στην εκπαίδευση και την ενημέρωση των μελών της στα παρακάτω θέματα. Υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων. Ευρωπαϊκά Συμβούλια Εργαζομένων. Ευρωπαϊκή εταιρεία. Συλλογικές συμβάσεις και διαπραγματεύσεις. Για τα παραπάνω θέματα έχουν εκδώσει σχετικά  βιβλία. www.obes.gr

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
·         2003. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας- Περιβάλλοντος Δήμου Ν. Ιωνίας. Δημιουργία ΥΠΟΔΟΜΩΝ για τον Δήμο.
·         2004. Πρόεδρος Δημοτικού Σταδίου Δήμου Ν. Ιωνίας. Εγκαίνια και αποτελεσματική λειτουργία και διαχείριση του Δημοτικού Σταδίου.
·         2005 - 2006. Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ν. Ιωνία  Υλοποιήθηκαν  νέες υπαίθριες δραστηριότητες (Τοξοβολία, ΣΚΙ, Rafting), που μετά δυστυχώς καταργήθηκαν.
·         2006. Διπλασίασε σχεδόν τις ψήφους του και εκλέχτηκε στην 9η θέση στις δημοτικές εκλογές , από την 19η θέση  που είχε το 2002.
·         2007. Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. (Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού). Ηταν μία ανεπιτυχής και σκόπιμη επιλογή του Δημάρχου για να τον μειώσει, να τον υποβαθμίσει και να τον απαξιώσει.
·       2008 Απρίλιος. Ιδρυσε  μαζί με άλλους συμπολίτες μας την Πρωτοβουλία Αυτοδιοικητικής Κίνησης (Π.Α.Κ.) Νέας Ιωνίας.

      
  2010.  Μετατροπή Κίνησης σε Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος. 
·       2010.  Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Ιωνία Αττικής, πλαισιωμένος από νέες και νέους επιστήμονες, εργαζόμενους, ελευθερους επαγγελματίες, ανεργους κ.λ.π. Το ψηδοδελτιο έχει κοινωνική αντιπροσώπευση  και με γεωγραφική κάλυψη ολόκληρης της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου