Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Νέα Ιωνία: Σφοδρή επίθεση στη δημοτική αρχή Χαραλάμπους

..από τον Άρη Χατζησαββίδη, κατά τη συνέντευξη τύπου της ΠΑΚ.
Δείτε  http://www.ekfrasi.net/view_cat.php?cat_id=103

Ανακοίνωσε και επίσημα πια την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Ν. Ιωνίας, ο επικεφαλής της ΠΑΚ, Άρης Χατζησαββίδης, σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου. Με σκληρή γλώσσα απέναντι στη δημοτική αρχή Χαραλάμπους, κατέστησε σαφές ότι διεκδικεί τα έδρανα της συμπολίτευσης μαζί με τους συνεργάτες του για «να παίξουν ουσιαστικό ρόλο στα τεκταινόμενα της πόλης». Πυρήνας του προγράμματος της ΠΑΚ είναι ζητήματα που έχουν αναδείξει και μέσα από τα περιοδικά της παράταξης και αυτά είναι
η αναδάσωση και ανάπλαση του Άλσους Ομορφοκκλησιάς, η τόνωση της αγοράς που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, το κυκλοφοριακό και μια διαφορετική άποψη για θεσμούς όπως Ιωνικές Ημέρες και Μπλόκο Καλογρέζας.
Στην παραπάνω εκδήλωση παρουσιάστηκαν και 55 υποψήφιοι που ήδη περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας, Αυτοδιοικητικής Κίνησης και στη συνέχεια ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Ο Α. Χατζησαββίδης, σε ερώτηση που το έγινε για το αν νιώθει αδικημένος από τη στάση του δημάρχου απέναντί του, απάντησε ότι «δεν αδικήθηκα είχα κάνει την επιλογή Χαραλάμπους λόγω της πολιτικής του πορείας, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ανέδειξε αξιοκρατικά τα στελέχη που είχε στη δημοτική του ομάδα».
Όσον αφορά την πολυσυζητημένη συνεργασία μεταξύ της νέας σύνθεσης Γκότση-Κολμανιώτη- Μπουρδούκου, με την ΠΑΚ και γιατί τελικά δεν ευοδώθηκε, ο κ. Χατζησαββίδης διέψευσε ότι ο λόγος ήταν η επιθυμία του να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Εξήγησε δε, ότι ο λόγος ήταν ο αποκλεισμός όλων των πασοκογενών δυνάμεων.
Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ν. Κουκουλάρης και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τυχαίο ή μη της παρουσίας του, ο κ. Χατζησαββίδης δήλωσε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες ήταν πάντα θετικές. Αυτή ήταν και η αφορμή να γίνει η ερώτηση για τη στάση της ΠΑΚ στη δεύτερη Κυριακή αν δεν είναι εκείνη αντίπαλη στην παράταξη Χαραλάμπους και τότε ο κ. Χατζησαββίδης δήλωσε ότι θα στηρίξει οποιονδήποτε είναι απέναντι στον νυν δήμαρχο.
Η ΕΚΦΡΑΣΗ ρώτησε τον κ. Χατζησαββίδη τι απαντά σε όσους τον θεωρούν μέρος του προβλήματος και εκείνος ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί ο ίδιος είχε διαφορετικές προτάσεις και προσπαθούσε να επηρεάσει τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους, «την πρώτη τετραετία οι συγκρούσεις δε φαίνονταν , δεν ήμουν μέρος του προβλήματος, αλλά η εξαίρεση».
Στη συνέχεια η συζήτηση «άναψε», καθώς έγιναν ερωτήσεις που αφορούσαν τις σχέσεις παρατάξεων με εργολάβους, κάτι που έχει καταγγείλει πολλές φορές ο κ. Χατζησαββίδης. Για μια ακόμη φορά αναφέρθηκε σε υπερβολικά ποσά για την ανάπλαση του Παναιτωλίου, τον κινηματογράφο ΑΣΤΕΡΑ και για το νέο Πνευματικό Κέντρο της Λεωφ. Ηρακλείου. Τότε το λόγο πήρε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Π. Δούκας, ο οποίος κατήγγειλε ότι για τα τζάμια του Πνευματικού Κέντρου «δε βρέθηκε κανένας τζαμάς στη Ν. Ιωνία και χρειάστηκε να τα πάρουν από τον αδερφό του συνεργάτη του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών» .
Όσον αφορά στις σχέσεις του κ. Χατζησαββίδη με το ΠΑΣΟΚ μετά τη στάση του απέναντι στην επίσημη επιλογή του πολιτικού φορέα απ’ όπου προέρχεται, ο ίδιος δήλωσε «δεν έχω ανανεώσει την κάρτα μου εδώ και ένα χρόνο, αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν το αναγνωρίζω ούτε με εκφράζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου