Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



         Νέα Ιωνία 29/1/2013

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πολιτική εκδήλωση κοπής πίτας της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος Νέας Ιωνίας. Για την Αυτοδιοίκηση μίλησε ο επικεφαλής της Παράταξης Αριστείδης Χατζησαββίδης και για τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και Πρόεδρος της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ» Νίκος Κοτζιάς.
Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος. Ανακοινώθηκε η ίδρυση του παραρτήματος στην πόλη μας της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ». Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους από τους φορείς της πόλης μας ο κ Σαπουντζάκης Χάρης πρόεδρος του Οίκου Σπάρτης, ο κ. Τσομπανάκης Κώστας πρόεδρος των Αλαγιωτών, ο κ. Ραφτόπουλος Θανάσης πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών, ο κ. Καρλιάμπας Νίκος πρόεδρος της Αλληλεγγύης, ο κ. Μακαρώνης Χρήστος πρόεδρος του ΠΑΚΕΠΟ. Ο κ. Τσερπάνης Χρήστος πρόεδρος των φίλων του Δάσους, ο κ.Τσαγκαράκης Κώστας πρόεδρος του Αθλιτικού Σωματείο Ανατολή, ο κ. Δαρμογιάννης Γίαννης πρόεδρος του Διαπολιτισμικού Συλλόγου, ο κ. Καλιώρας Στέφανος από τον Σύλογο Θεσαλών Γαλατσίου, η κ. Τσαμαλούκα Βάσω πρόεδρος του Συλλόγου «Πολίτες για την Προστασία της Υγείας του Περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες,  ο κ. Κουβαριώτης πρόεδρος των ανέργων, η κ. Κυπραίου Φιλιώ πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, η κ. Τουζοπούλου Βούλα συγγραφέας, ο κ. Κούρτακας Ιορδάνης τέως Δημοτικός Σύμβουλος και μέλη του Ιδρύματος Μπούρχα. Από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης παραβρέθηκαν ο κ. Μαγκαναδέλης Βασίλης από το ΙΟΝΙΑΝΕΤ, ο κ. Μποδάκος Θανάσης από τον ΧΤΥΠΟ.
Από την Κίνηση Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ» μας τίμησαν ο. Γραμματέας κ. Μηλιαράκης Πέτρος, ο συντονιστής κ. Τόσκας Νίκος και άλλα μέλη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου