Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Νέα Ιωνία 7/1/20103


Στην εναρκτήρια ειδική συνεδρίαση της δεύτερης  διετίας της Δημοτικής Αρχής, ως Παράταξη ευχηθήκαμε λόγω της ημέρας (Θεοφάνια) την επιφοίτηση του πνεύματος ώστε να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου και των ανθρώπων. Ευχηθήκαμε να διεκδικήσουμε τη οικονομική αυτοδυναμία για να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο η Αυτοδιοίκηση.
Ρωτήσαμε τον Δήμαρχο γιατί δεν ανακοίνωσε μαζί με τον κ. Κολμανιώτη και πέμπτο Αντιδήμαρχο, χωρίς να πάρουμε απάντηση.
Ο κ. Κολμανιώτης καταργήθηκε με την πρώτη ανακοίνωση από Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δήμαρχος, με απόφαση του Δημάρχου κ. Γκότση, που ανέδειξε την
κ. Κατημερτζή Αναπληρωτή Δήμαρχο με τεράστιες αρμοδιότητες.
 Ως προς την επανεκλογή του κ. Μπουρδούκου στην θέση του προέδρου εμείς παρ’ ότι την προηγούμενη φορά τον ψηφίσαμε, θεωρούμε πως αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και πολύ συνειδητά σε κρίσιμες περιπτώσεις τορπίλισε αυτές, ακυρώνοντας τον θεσμικό του ρόλο, γι’ αυτό δεν τον ψηφίσαμε. Εξ άλλου με ανακοίνωσή μας είχαμε ανακαλέσει την εμπιστοσύνη μας με ΜΟΜΦΗ στο ρόλο του.
Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Βλασάς και Γραμματέας ο κ. Χατζησαββίδης.
Στην Οικονομική επιτροπή διεκδικήσαμε ως Παράταξη θέση ανάλογη με την δύναμή μας, δηλαδή αναπληρωματική, και μας απέκλεισαν για δεύτερη φορά οι παρατάξεις του κ. Μανούρι και του κ. Κουκουλάρη. Εκλέχτηκαν με αλφαβητική σειρά από την πλειοψηφία οι Αμανατίδης Σ., Αναμουρλόγλου Χ., Κωστιδάκης Δ., Παπαδόπουλος Γ., Τσαούσης Μ. και από την μειοψηφία οι Καναβος Μ., Τσουκαλάς Π., και Τσοπανίδου Γ. Αναπληρωματικά μέλη από την πλειοψηφία εκλέχτηκαν οι Αβακουμίδης Πρ., Δημητσάνου Α., και ο Κυριαζής Δ. Από την μειοψηφία εκλέχτηκαν με την τρίτη ψηφοφορία και μόνο με 9 ψήφους οι  Λαζαρίδης Ι. και Κουκουλάρης Δ.
 Έγιναν τρις ψηφοφορίες γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση Νέα Ιωνία Νέα Άποψη, μαζί με τον 21ο Αιώνα απέκλεισαν την υποψηφιότητα του Χατζησαββίδη Α. της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος. Αξίζει να σημειωθεί η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης που απέσυρε την υποψηφιότητα του αναπληρωματικού της, όταν ο Χατζησαββίδης διεκδίκησε την αναπληρωματική θέση για να μην υπάρχουν αποκλεισμοί. Την αρχή της συμμετοχής όλων των παρατάξεων στήριξε και η πλειοψηφία. Μίλησε θετικά ο εκπρόσωπος μας για τις δύο παρατάξεις και αρνητικά για τις άλλες δύο που απέκλεισαν την εκπροσώπηση της ΠΑΚ.
Στην εκλογή της Ποιότητας ζωής εκλέχτηκαν οι Γλυνός Ι., Δημητσάνου Α., Καρβουνιάρης Α., Κωστάκης Π. Χατζηιωάννου Χ. Και από την μειοψηφία οι Δακουτρός Ν., Χαμαλίδης Θ. και Κουκουλάρης Δ. Αναπληρωματικά εκλέχτηκαν από την πλειοψηφία οι Αβακουμίδης Πρ., Δημητσάνου Α., Κυριαζής Δ. Και από την μειοψηφία οι Λαζαρίδης Ι. και Κουκουλάρης Δ.
Στην Ποιότητα Ζωής δεν έβαλε υποψηφιότητα ο Χατζησαββίδης και ψήφισε παρών.
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου