Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ, No 3.

«Λίστα Λαγκάρντ» – το απόγειο του κλεπτοκρατισμού στην Ελλάδα

Η απόκρυψη της «λίστας Λαγκάρντ» και η άρνηση όλου του συστήματος παρακμής να πράξει τα αυτονόητα για την στοιχειώδη πάταξη της φοροδιαφυγής, που είναι ιλιγγιώδης, ιδιαίτερα από την οικονομική ολιγαρχία του τόπου, αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση του θηριώδους κλεπτοκρατισμού στην Ελλάδα, που συνεχίζεται να υπηρετείται και σήμερα από τις μνημονιακές δυνάμεις.
Η προσπάθεια της τρικομματικής κυβέρνησης και της άρχουσας οικονομικής ολιγαρχίας, υπό την «υψηλή εποπτεία» των διεθνών «κηδεμόνων» τους (κυρίως του Γερμανικού παράγοντα), να εμφανισθούν ως «δυνάμεις της κάθαρσης», μέσω της παραπομπής μόνο του πολιτικά πλέον «νεκρού» πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, στοχεύει, αφενός, στην διατήρηση της κυβερνητικής ισορροπίας, μέσω της προστασίας του κ. Βενιζέλου και, αφετέρου, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο επιλεκτικής «εικονικής κάθαρσης» του βαρύτατα εκτεθειμένου πολιτικού προσωπικού στην συνείδηση του Λαού και τμημάτων της διαπλοκής, προκειμένου να εμφανισθούν οι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της Χώρας, την πολιτική σήψη και διαφθορά, ως «εξυγιαντές».
Οι ποινικές ευθύνες, με πρόδηλες ενδείξεις τέλεσης κακουργημάτων από τους πρώην υπουργούς Οικονομικών Παπακωνσταντίνου (αδικήματα πλαστογραφίας, απιστίας, νόθευσης δημοσίου εγγράφου και παράβασης καθήκοντος) και Βενιζέλο (αδικήματα απιστίας και παράβασης καθήκοντος), αλλά και οι μείζονες πολιτικές ευθύνες των πρώην πρωθυπουργών, που τους διόρισαν, κ.κ. Παπανδρέου και Παπαδήμου, όπως και του σημερινού πρωθυπουργού κ. Σαμαρά και του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα, που, μέχρι και σήμερα, δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία για πάταξη της φοροδιαφυγής, δεν μπορούν να αποσιωπηθούν και να «παραχαραχθούν» απ’ αυτή την προσπάθεια επιλεκτικής πολιτικής «κάθαρσης». Της προσπάθειας να μετατραπεί το Σύστημα Παρακμής ακόμα περισσότερο σε πυλώνα της γερμανικής παρουσίας στην Ελλάδα ως Αποικία Χρέους.
Στην σημερινή μνημονιακή κατάπτωση της Χώρας και της εξαθλίωσης της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, απαιτείται η πλήρης και παραδειγματική τιμωρία των παραπάνω, αλλά και όλων εκείνων, οι οποίοι «φιγουράρουν» στην περίφημη «λίστα Χριστοφοράκου», που βρίσκεται στα χέρια των Γερμανών και αποτελεί ένα εκ των βασικών πολιτικών «εργαλείων» ελέγχου και χειραγώγησης του πολιτικού προσωπικού της Χώρας.
Το ελάχιστο χρέος και καθήκον της Δικαιοσύνης, αλλά και της σημερινής Βουλής, απέναντι στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό από την μνημονιακή «λαίλαπα», απαιτεί το «σπάσιμο του κελύφους» της ατιμωρησίας και της προστασίας των αυτουργών, συνεργών και ηθικών αυτουργών του κλεπτοκρατισμού και της σήψης και της διαφθοράς στη Χώρα μας.
Οι καιροί ου μενετοί.

                                                            Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου