Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ, No 4


Δελτία Τύπου

. Η αποπομπή των Βουλευτών Βουδούρη & Μουτσινά

Η αποπομπή των βουλευτών κ.κ. Βουδούρη και Μουτσινά από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ., λόγω της πολιτικής τους θέσεως, ότι πρέπει να υπάρξει διεύρυνση παραπομπής των προσώπων, που ευθύνονται για την απόκρυψη της «λίστας Λαγκάρντ», πλην του πολιτικά, ήδη, «νεκρού» πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, σε συνδυασμό με την άρνηση όλου του συστήματος παρακμής, να πράξει τα αυτονόητα για την στοιχειώδη πάταξη της φοροδιαφυγής, την ώρα που έχει «ισοπεδωθεί» η πλειοψηφία του Λαού από την μνημονιακή «λαίλαπα», καταδεικνύει την θεσμική και δημοκρατική «κατρακύλα» του πολιτικού εποικοδομήματος.
Στην εποχή των μνημονίων, όπου υποβαθμίζεται η Δημοκρατία και παρακάμπτονται οι θεσμοί της, αυτό έχει ως άμεση συνέπεια την «αντανάκλαση» της δημοκρατικής «εκτροπής» και στην εσωτερική λειτουργία των κομμάτων.
Σήμερα, η ΔΗΜ.ΑΡ., που προσετέθη, μετά τις εκλογές, στις δυνάμεις της μνημονιακής ατζέντας, θυσίασε και τους στοιχειώδεις κανόνες εσωκομματικής δημοκρατίας, για τους οποίους, έως σήμερα, συχνά – πυκνά υπερηφανεύονταν η πολιτική της ηγεσία.

                                                            Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου