Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Θέμα: Απουσίες Δημοτικών Συμβούλων από τα Δ.Σ.



 Παράταξη  Ανεξάρτητου Κινήματος  Δήμου Νέας Ιωνίας
Νοταρά 53 142 35 Ν.Ιωνία,                       Νέα Ιωνία 13/5/2013
Τηλέφωνο 6977332733
email : aristhat@gmail.com                              

Προς
Τους Πολίτες του Δήμου μας

Κοινοποίση: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου- Δημοτικούς Συμβούλους
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Έντυπα- Ηλεκτρονικά.


Η παρούσα επιστολή που υπογράφεται από τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος, που είναι συνυπεύθυνος με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα, απευθύνεται αποκλειστικά στους ΠΟΛΙΤΕΣ της Νέας Ιωνίας για να τους ενημερώσει για την ποσοτική αδικαιολόγητη ΑΠΟΧΗ των Δημοτικών Συμβούλων από τα προβλήματα της πόλης μας που υποτίθεται ότι συζητούνται στα Δημοτικά Συμβούλια.
Δεν θα επικαλεστούμε τα άρθρα του Νόμου και του Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου που προβλέπουν συγκεκριμένα διοικητικά μέτρα για όσους συστηματικά απουσιάζουν από τα Δημοτικά Συμβούλια και για τους υπεύθυνους που «ανέχονται», «συγκαλύπτουν», αδιαφορούν γι’ αυτή την λειτουργία του συγκεκριμένου οργάνου.
Ξεκαθαρίζουμε πως το περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης δεν έχει προσωπικούς στόχους  στα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά θεωρούμε υποχρέωση και καθήκον μας να προσπαθήσουμε και να πετύχουμε την αναβάθμιση συμμετοχικών θεσμών όπως είναι η Αυτοδιοίκηση, για να ξεκινήσει από κάπου η εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, με την διεύρυνση της Δημοκρατίας, την Διαφάνεια, την οικονομική αυτοδυναμία, την Τοπική ανάπτυξη, την στήριξη των παραγωγικών δυνάμεων, την βελτίωση της ποιότητας Ζωής με το χτύπημα της συγκάλυψης, της γραφειοκρατίας, της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Παρουσιάζουμε την ΑΠΟΧΗ σε φθίνουσα πορεία όσων απουσίασαν αδικαιολόγητα πάνω από το 50% στα 11 Συμβούλια που έγιναν μέχρι τώρα φέτος.
1) Δ. Σακαλόγλου  απουσίασε σε 11 στα 11 Συμβούλια.
2) Λ. Καραγιαννίδης απουσίασε σε 10 στα 11 Συμβούλια.
3) Δ. Κουκουλάρης απουσίασε σε 10 στα 11 Συμβούλια.
4) Β. Καλογερόπουλος απουσίασε σε 9 στα 11 Συμβούλια.
5) Π. Βλασάς απουσίασε σε 8 στα 11 Συμβούλια.
6) Ν. Κουκουλάρης απουσίασε σε 8 στα 11 Συμβούλια. 
 Η Παράταξή μας με ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ συνεχίζει να ενημερώνει τους ΠΟΛΙΤΕΣ προβάλλοντας με προτάσεις τις θέσεις μας. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, γιατί όπως πολλές φορές είπαμε, ότι μας αξίζει έχουμε.

Για την ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου