Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Πρόταση ψηφίσματος





Πρόταση ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβούλου Αριστείδη Χατζησαββίδη
Επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος



ΨΗΦΙΣΜΑ
Με αφορμή την δημόσια τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρού και τα δημοσιεύματα του τύπου που φέρουν τον κ. Βενιζέλο ως εισηγητή προς τον κ. Σαμαρά για παράταση της θητείας των Αυτοδιοικητικών οργάνων το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Νέας Ιωνίας στην συνεδρίαση του στις 25/2/2013 αποφάσισε να εκφράσει:
1) Την απόλυτη αντίθεσή του για τις δηλώσεις εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης ως απαράδεκτες, που επιδιώκουν με πλασματικούς συσχετισμούς να παρατείνουν την εξουσία τους.
2) Κανένας δεν νομιμοποιείται να παίζει με τους θεσμούς που υπηρετεί. Ιδιαίτερα αυτούς που θέλουν να εκφράζουν την λαϊκή ετυμηγορία μέσα από Δημοκρατική νομιμοποίηση.
3) Καλούμε τα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης, Περιφερικές Ένωσεις Δήμων  και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας να πάρουν άμεσα ξεκάθαρη θέση καταγγέλλοντας αυτές τις μεθοδεύσεις και να μην επιτρέψουν να συντηρηθούν πλασματικοί συσχετισμοί στην Αυτοδιοίκηση.
4) Καλούμε την Κυβέρνηση άμεσα να πάρει θέση και να διαψεύσει τα σενάρια παράτασης της θητείας των Αυτοδιοικητικών.
5) Το ψήφισμα αυτό να σταλεί στην Κυβέρνηση, στις Π.Ε.Δ., στην  Κ.ΕΔ.Ε., στον τύπο και σε όλους τους Δήμους της πατρίδας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου