Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ


Διαβάστε την δήλωση του κ. Κουκουλάρη για το σκάνδαλο της προμήθειας των πούλμαν της δημοτικής συγκοινωνίας, μετά το Δημοτικό Συμβούλιο.
http://www.zonews.gr/Index.php?showbody=1&articleid=7422

2 σχόλια:

  1. ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ: ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ στο δημοτικό συμβούλιο της 30/09/11 έγιναν δύο πολιτικές απάτες από τον δήμαρχο σας. Η μία πολιτική απάτη έγινε όταν όλη η δημοτική ομάδα της Ενότητας άλλαξε γνώμη και καταψήφισε την ίδια της την πρόταση με αποτέλεσμα να μην καλέσει ο δήμος τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης για να ελέγξουν την υπόθεση των δημοτικών λεωφορείων. Και για να δικαιολογήσει την αλλαγή της γνώμης του ο δήμαρχος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Χατζησαββίδη σαν απατεώνα και αλήτη. Και όπως μας είπε ο Χατζησαββίδης, γι αυτήν του την δήλωση θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Την άλλη πολιτική απάτη μπορείτε να την δείτε μεταξύ των χρονικών στιγμών 2:18:20 και 2:19:20 στο βίντεο που βάζω στο τέλος του σχολίου μου. Εκεί ο δήμαρχος διαδίδει ψέματα για το πρόσωπο μου για να δικαιολογήσει την απουσία του από την δίκη που θα γίνει στις 16/11/11. Συγκεκριμένα λέει ότι έγραψα πως ο κύριος Δακουτρός είναι ένας έντιμος και αξιότιμος άνθρωπος. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έγραψα τέτοιο πράγμα και γι αυτό ο δήμαρχος κύριος Γκότσης θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου και γι αυτή του την δήλωση. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s0B2s0Ex-Iw#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Είδαμε σχεδόν όλη την δημοτική αρχή του Γκότση να καμαρώνει δίπλα στα ΜΑΤ όταν έδιωχνε τους τσιγγάνους από το άλσος της Ομορφοκκλησιάς. Είδαμε τον Γκότση να δίνει εντολή να γίνει η επιχείρηση κατά των μεταναστών μικροπωλητών. Και είδαμε τον Γκότση να λέει ότι δεν είναι δική του δουλειά η υπόθεση των δημοτικών λεωφορείων και η υπόθεση της απιστίας σε βάρος του δήμου του!!! Ντροπή ρε παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή