Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση στην εφημερίδα Έκφραση

Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος

Δήμου Νέας Ιωνίας Περιφέρειας Αττικής
Νοταρά 53 142 35 Ν.Ιωνία, Τηλέφωνο 6977332733
email : aristidis@hatzisavvidis.gr, aristhat@gmail.com
Νέα Ιωνία 14/10/11
Προς
Εφημερίδα Έκφραση
Κοινοποίηση: Τοπικούς Φορείς, ΜΜΕ

κύριε Καραβάκο,

Κατ’ αρχήν θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τον μεγάλο χώρο και χρόνο που αφιερώσατε στα δικά σας μέσα (ηλεκτρονικά και έντυπα) για τον επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος Αριστείδη ( Άρη) Χατζησαββίδη.

Αντιλαμβανόμαστε πάρα πολύ καλά ότι πρωτίστως είστε επιχειρηματίας και σας ενδιαφέρει το ΚΕΡΔΟΣ και η επιβίωση της επιχείρησής σας.

Παρακολουθούμε την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» σας πορεία, σε δουλειές με το Δημόσιο και κατανοούμε την προϋπόθεση «καλών σχέσεων» με τους εκπροσώπους αυτών, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο μεγάλης κρίσης του ιδιωτικού τομέα και του εμπορίου.

Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ είναι λέξεις που απευθύνονται σε αφελείς καλόπιστους πολίτες και για εσάς έχουν «κάποια» αξία, εμπορική.

Οι πολίτες καταλαβαίνουν και αξιολογούν πολιτικούς, δημοσιογράφους, τους φορείς της εξουσίας και μπορεί «να αργούν αλλά δεν λησμονούν».

Δεν μπορείτε με τέτοιο «εμπόρευμα» ούτε να στηρίξετε εξουσίες, ούτε να εμποδίσετε υγιείς δυνάμεις να ασκήσουν τα νενομισμένα θεσμικά τους καθήκοντα.

Τρανταχτό παράδειγμα ο «νοικοκυρεμένος» δήμος του κ. Χαραλάμπους

Μπορείτε βεβαίως να εμπαίζετε ορισμένους αφελείς.

Αν σας αδικώ αναρτήστε το ηχητικό ντοκουμέντο της εφημερίδας ΖΩ από τα πρακτικά εκείνης της συνεδρίασης για να συγκρίνουν το δικό σας, ταυτισμένο με την πλειοψηφία «δημοσιογραφικά» αποπροσανατολιστικό υλικό με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.

Αν θέλετε, δημοσιεύετε την παρούσα επιστολή.

Εμείς υπομονετικά θα σας παρακολουθούμε και θα συνεχίσουμε απτόητοι με συνέπεια τον ρόλο που μας ανέθεσαν οι συμπολίτες μας ΙΩΝΙΩΤΕΣ ως ΚΥΡΙΑΡΧΟ σώμα και πιο συγκεκριμένα του ελέγχου της κριτικής και των προτάσεων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ



1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ: Αγαπητοί δημοσιογράφοι της εφημερίδας Έκφραση μέσα σε λίγες γραμμές θα σας εξηγήσω πόσο εμετικά είναι αυτά που γράφετε για την υπόθεση των δημοτικών λεωφορείων της Νέας Ιωνίας για να δείτε και εσείς πόσο δήθεν είστε. Παρακολουθείσθε: «Υποτίθεται ότι τα αυτοκίνητα θα ήταν μοντέλα του 2002 και το ένα ήταν μοντέλο του 1997 και το άλλο μοντέλο του 1998. Δηλαδή τα οχήματα αυτά είχαν ήδη πέντε χρόνια λειτουργίας και καταλαβαίνετε πόσο καταπονούνται...θα έπρεπε να είναι και τα δύο Μεrcedes, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού της επιχείρησης, και το ένα ήταν Μercedes και το άλλο Νeoplan...ενώ θα έπρεπε ο ένας χρόνος συντήρησης να είχε καλυφθεί από αυτόν από τον οποίο αγοράστηκαν τα λεωφορεία πληρώθηκαν 14.000 ευρώ για ζημιές που θα έπρεπε να καλυφθούν από τον προμηθευτή…αναζητούνται και τα πρακτικά των συνεδριάσεων που έχουν σχέση με την αγορά των λεωφορείων» Ποιος τα λέει αυτά αγαπητοί μου δημοσιογράφοι; Μα φυσικά ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας ο Ηρακλής ο Γκότσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή