Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Καταγγελία

Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος


Δήμου Νέας Ιωνίας Περιφέρειας Αττικής
Νοταρά 53 142 35 Ν.Ιωνία
Τηλέφωνο 6977332733
email : aristidis@hatzisavvidis.gr,aristhat@gmail.com

                                                                                                       Νέα Ιωνία 4/10//2011
                               Προς
1. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
2. Δήμαρχο Δήμου Νέας Ιωνίας
3. Παρατάξεις – Δημοτικούς Συμβούλου
4. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Θέμα: Καταγγελία
Με την παρούσα, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τον υβριστή Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Αττικής «κύριο» Ηρακλή Γκότση,
 γιατί στα πλαίσια λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, του ελέγχου και της κριτικής που έχουν δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να ασκούν οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, έβρισε ξεδιάντροπα και προκλητικά τον επικεφαλής της Παράταξης μας και Δημοτικό Σύμβουλο Αριστείδη Χατζησαββίδη με επαναλαμβανόμενες φράσεις «Είσαι ΑΛΗΤΗΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και να με πας στα Δικαστήρια.» κ.α
Ο «κύριος» Γκότσης καταβαράθρωσε απροκάλυπτα τον θεσμό του Δημάρχου μεταφέροντας την θέση του πρώτου πολίτη της πόλης μας στην εσχάτη, αφού εισήγαγε στο Δημοτικό Συμβούλιο την γλώσσα των ΚΑΤΑΓΩΓΙΩΝ. Λυπούμαστε ειλικρινά για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του.
Για να ενημερωθούν και όσοι δεν ήταν παρόντες στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Δευτέρα 26/9/2011 που λόγω διακοπής συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 30/9/2011, κατά την συζήτηση του 13ου θέματος «Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της κατατεθείσης επιστολής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος σχετικά με την Συγκοινωνία» που σημειωτέον από μακρού χρόνου το χαρακτηρίσαμε πολιτικά σκάνδαλο, στο κλείσιμο του θέματος ο εισηγητής της Παράταξή μας Αριστείδης Χατζησαββίδης, όταν αναφέρθηκε στην σκόπιμη παράβαση-παράληψη ανάρτησης όλων των προκηρύξεων για προμήθειες στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου, παρά την ρητή αναφορά του Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ στο άρθρο 71 για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την σωστή διαχείριση του δημόσιου χρήματος, ΔΙΕΚΟΠΤΑΝ αυθαίρετα τον ομιλητή συγκεκριμένα άτομα της Δημοτικής Αρχής και με εξουσιαστικό ύφος απαιτούσαν να αναφερθούν συγκεκριμένα ονόματα χωρίς να ζητήσουν τον λόγο από τον πρόεδρο και χωρίς να τους δοθεί.
Τότε ο «κύριος» Δήμαρχος πάλι αυθαίρετα και προκλητικά επανέλαβε προς τον επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης, υβριστικές φράσεις «Είσαι ΑΛΗΤΗΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και να με πας στα Δικαστήρια».κ.α
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αντί να επαναφέρει στην τάξη τον ΥΒΡΙΣΤΗ Δήμαρχο, αντί να εκτιμήσει την ιώβεια υπομονή και την ψυχραιμία του εκπροσώπου μας, συμμετείχε, παρότρυνε και πυροδοτούσε τον λεκτικό τραμπουκισμό κάνοντας διάφορα αρνητικά σχόλια.
Μεμφόμαστε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρο Μπουρδούκο για την καταφανώς πλημμελή και επιλεκτική άσκηση των νενομισμένων καθηκόντων του.
Αντί να ασκεί τα καθήκοντά του ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, λειτουργεί ως επικεφαλής της Δημοτικής Εξουσίας.
Αίρουμε την εμπιστοσύνη που του δώσαμε με την ψήφο μας, κατά την εκλογή του, γιατί δεν ΤΙΜΑ τον θεσμικό του ρόλο.
Ζητούμε και γραπτά αυτό που ζήτησε προφορικά την ίδια μέρα συζήτησης του θέματος ο εκπρόσωπος μας, να δώσει δηλαδή αντίγραφο των πρακτικών (έγγραφα και ηχητικά) της συγκεκριμένης συνεδρίασης. Επισημαίνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις και την εταιρία που απομαγνητοφωνεί τα πρακτικά να μην επιχειρηθεί οποιαδήποτε ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να μας φιμώσουν αυτές οι πρακτικές. Απεναντίας οι ΥΒΡΙΣΤΕΣ θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.
Τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και η εξόφθαλμη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ που γίνεται σήμερα από την παρούσα Δημοτική Αρχή, με την ανοχή της πρώην Δημοτικής Παράταξης «Αριστερή Όχθη» που ΔΙΕΓΡΑΨΕ το παρελθόν της, υπονομεύει κατά την άποψη μας τις προσπάθειες της κεντρικής πολιτικής ηγεσίας τους και μόνο τους καλόπιστους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας προς το παρόν εγκλωβίζει.
Αν όπως ισχυρίζονται στα καφενεία, είχαν διαφορετική άποψη και άλλαξαν θέση εξ’ αιτίας αυτού του γεγονότος, θα έφερναν το θέμα για συζήτηση οι ίδιοι και δεν θα περίμεναν να το φέρει η παράταξή μας.Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Υ.Γ Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερη πληροφόρηση μπορούν να ενημερωθούν από το http://pakneasionias.blogspot.com/ και από το http://www.zonews.gr/ που ανάρτησε το σχετικό ακουστικό video.

3 σχόλια:

  1. Που ζεις άνθρωπέ μου? Εδώ η χώρα ολόκληρη πάει κατά διαόλου και συ το μόνο που έχεις να πεις είναι ότι σε έβρισε ο Δήμαρχος?

    Αν θες να καταγγείλεις γράψει και μοίρασε καταγγελία για την κυβέρνηση. Ξεπέρασε το ψηχολογικό με το Δήμαρχο. Δείξε ανωτερότητα

    Δημότης Ν Ιωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείξε ανωτερότητα... το συλλογικό ψυχολογικό του λαουτζίκου και ειδικά μετά την καρπαζιά που έφαγε από την Ευρώπη μαμά για την πολιτική ανευθυνότητα και ανωριμότητα των τελευταίων δεκαετιών, υπερβαίνει κατά πολύ το ατομικό ψυχολογικό σας κ. Χατζησαββίδη με τον Δήμαρχο και με τις σημερινές συνθήκες δεν έχουμε καιρό για πολιτική κάθαρση.
    Ντάρι-ντάρι στον γυαλό πετούν οι γλάροι και στη Νέα Ιωνία "άσε μας τα πήραν άλλοι".

    Δημότης Νέας Κοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ: Ανώνυμοι έστειλα την δεύτερη επιστολή μου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Ζήτησα απο τον εισαγγελέα να ασχοληθεί με όλα τα σκάνδαλα του δήμου της Νέας Ιωνίας. Και έτσι έχουμε το εξής παράδοξο: Η δημοτική αρχή αποφάσισε να μην ασχοληθεί με την διαφθορά που η ίδια είχε καταγγείλει και το ζήτησε αυτό ένας απλός πολίτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή