Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ν, ΔΑΚΟΥΤΡΟΥ

Νέα Ιωνία 2/3/2011
Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος Δήμου Νέας Ιωνίας Περιφέρειας Αττικής Νοταρά 53 142 35 Ν.Ιωνία Τηλέφωνο 6977332733
Προς: 1) Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουρδούκο 2) Δήμαρχο Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Γκότση 3) Πρόεδρο και μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Κοινοποίηση: Παρατάξεις Δήμου - Δημοτικούς Συμβούλους - Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κύριοι,
Κατόπιν της από 27/1/2011 και με αριθμό πρωτοκόλλου 2562 εισηγήσεως του γραφείου της νομικού συμβούλου που απευθύνεται μόνο στον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, ΖΗΤΩ να δώσετε άμεσα εντολή στην νομικό σύμβουλο του Δήμου, να παραλάβει από την γραμματεία του Γ΄ τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του τέως αντιδημάρχου κ. Νικολάου Δακουτρού και να ενημερώσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο, ως το πιο αρμόδιο όργανο, να αποφασίσει για την δήλωση παραστάσεως πολιτικής αγωγής εκ μέρους του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να επισημάνω, ότι με δεδομένη την κίνηση ποινικής δίωξης και την παραπομπή του κ. Δακουτρού στο ακροατήριο για την πράξη για την οποία κατηγορείται, δεν είναι δυνατή η έκδοση γνωμοδοτήσεως από την υπηρεσία του Δήμου, της οποίας ο ρόλος είναι η υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων του Δήμου και όχι η υποκατάσταση των δικαστικών αρχών.

Παρακαλώ η επιστολή μου αυτή να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.

Για την Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος

Αριστείδης Χατζησαββίδης

Δημοτικός Σύμβουλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου