Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου















                                                Αθήνα, 12 Απριλίου 2013


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Aμοραλισμός και κρατική τρομοκρατία


Ο κατηφορικός δρόμος της τρικομματικής κυβέρνησης, εν μέσω της μνημονιακής «καταιγίδας» για την Ελληνική κοινωνία, συνεχίζεται αμείωτος.

Από τη μια πλευρά, με κυνικό τρόπο υπερψήφισαν την τροπολογία – σκάνδαλο, με την οποία απαλλάσσονται των ευθυνών οι τραπεζίτες που χρηματοδότησαν χωρίς εγγυήσεις τα κόμματα του δικομματισμού και τις «φίλιες δυνάμεις» αυτού, που ήταν οι διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις. Από την άλλη, επανέφεραν στην χώρα τις «μαύρες ημέρες» του παρελθόντος, με την επίδειξη της αυταρχικής βίας και κρατικής τρομοκρατίας στην Ιερισσό της Χαλκιδικής.

Ο συνδυασμός της προστασίας των προνομίων του και της συνεχιζόμενης ατιμωρησίας των υπευθύνων για την κατάπτωση και ταπείνωση της χώρας και της επίδειξης του κρατικού αυταρχισμού, αποτελεί αναμφισβήτητα το τελικό στάδιο της παρακμής του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, το οποίο και πρέπει να ανατραπεί από τις δημοκρατικές αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, μέσα από την συγκρότηση ενός δημοκρατικού προοδευτικού πολιτικού μετώπου για την Σωτηρία της χώρας.

                                                Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου