Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

18/01/2011 - 2η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

2η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου  [18/01/2011 - ]

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       Νέα Ιωνία : 12/1/2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Γρ. Δημοτικού Συμβουλίου
Αρ. πρόσκλησης: 1                                             Συνεδρίαση 2η
Αρ. πρωτοκόλλου: 1071
   Προς:  Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους  Δήμου Ν. Ιωνίας
Σας καλούμε σε συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου(Δημοτικό Κατάστημα – Αγ. Γεωργίου 40) την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 7:30 μ.μ. προκειμένου να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:
1. Ανακοινώσεις κ. Δημάρχου.
2. Ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων
3. Διατήρηση ως αυτοτελούς νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕΜΙΠΟ) του Δήμου Νέας Ιωνίας. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
4. Εκλογή αντιπροσώπων στο Ενιαίο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
5. Εκλογή αντιπροσώπων στο σύνδεσμο με την επωνυμία: « Σύνδεσμος Δήμων για την προστασία και ανάπλαση των Τουρκοβουνίων»(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
6. Εκλογή αντιπροσώπων στο Σύνδεσμο με την επωνυμία «Σύνδεσμος Βόρειας και Ανατολικής Αθήνας ΣΒΑΑ.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
7. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μας στη Διαδημοτική Επιχείρηση Διανομής Φυσικού Αερίου» ΑΤΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε.».(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
8. Ορισμός εκπροσώπων στο Κέντρο Πρόληψης «Ίριδα».(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
9. Ορισμός Εκπροσώπου του Δήμου Νέας Ιωνίας στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ο.Τ.Α. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
10. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
11. Ορισμός Επιτροπών σύμφωνα με τα άρθρα 28 και 46 του ΕΚΠΟΤΑ (αριθμ. 11389/1993), και του Δ.Κ.Κ. – Ν. 3463/2006.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
12. Σύσταση επιτροπής προσδιορισμού αξίας ακινήτων, του άρθρου 186 παρ. 5 του Ν. 3463/06.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
13. Ορισμός Δημοτικού συμβούλου ως μέλους της Επιτροπής παραλαβής Δημοτικών Έργων προϋπολογισμού άνω των 880,00€ (300.000,00 δρχ.) για το έτος 2011.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
14. Ορισμός Επιτροπής Δημοπρασιών σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
15. Ορισμός μελών Δ.Σ. στην Επιτροπή Απογραφής.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
16. Καθορισμός αριθμού και στοιχείων των δικαιούχων δικυκλιστών της Δημοτικής Αστυνομίας, για την προμήθεια στόλων και των απαραίτητων μέσων προστασίας τους.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
17. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες του προσωπικού, που υπηρετεί στο Δήμο μας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου χρόνου που αμείβονται με τη Συλλογική σύμβαση εργασίας της ΠΟΕ – ΟΤΑ καθώς και αυτούς που αμείβονται με τις διατάξεις του Ν. 3205/2003.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
18. Καθιέρωση πενθήμερης εργασίας από Τρίτη μέχρι και Σάββατο και καθορισμός απασχόλησης Κυριακές και Αργίες, μέρους του προσωπικού των υπηρεσιών του Δήμου.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
19. Έγκριση διακεκομμένου ωραρίου και καθιέρωση εργασίας σε βάρδιες κατά τις νυχτερινές ώρες για τις Υπηρεσίες του Δήμου.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΟΣ

Κοιν: κ. Δήμαρχο
          Σωματεία, Συλλόγους                                          
          Τοπ. Οργανώσεις Κομμάτων              

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουρδούκο για την ανάρτηση όλων των εισηγήσεων στο διαδύκτιο. Δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης όλων των πολιτών, όσων ενδιαφέρονταιγια την δραστηριότητα του Δημοτικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή