Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ



Νέα Ιωνία 2/5/2014


Πέρασαν τριάμισι χρόνια από τις προηγούμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Επτά οι συνδυασμοί το 2010, έξι το 2014 με αναδιάταξη δυνάμεων, προσπαθούν να πείσουν  με πολλούς και ποικίλους τρόπους τους ψηφοφόρους για το τωρινό ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και η πόλη μας.

Μεσολάβησαν αυτά τα τριάμισι χρόνια, τεράστιες αρνητικές εξελίξεις με καταστροφικές συνέπειες για τους ανθρώπους, την πόλη μας και την πατρίδα.
Σε πλήρη απαξίωση το πολιτικό σύστημα, σε βαθιά κρίση τα κόμματα, η κοινωνία αγανακτισμένη, θυμωμένη, απογοητευμένη, αμήχανη μπροστά στα τεράστια προβλήματα, μπροστά στο μεγάλο κενό πολιτικών και κοινωνικών ηγεσιών, καλούνται οι ΠΟΛΙΤΕΣ στην κρίσιμη τούτη συγκυρία, να συμμετέχουν στις διεργασίες με παρεμβάσεις για ανατροπές.
Καλούνται να επηρεάσουν καθοριστικά τις εξελίξεις με την ψήφο τους, να κάνουν τις καλλίτερες επιλογές ψηφοδελτίων και προσώπων, για να προσδιοριστεί ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον Δήμο μας, για την Περιφέρεια, για την Ευρωβουλή για την πατρίδα μας.
Η αποσύνθεση της άλλοτε ισχυρής παράταξης του ΠΑΣΟΚ, η απουσία επισήμως παράταξης της Νέας Δημοκρατίας από τα Αυτοδιοικητικά της πόλης μας και η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της αφερέγγυας σημερινής  ομάδας της Δημοτικής Αρχής, θέτουν πιο επιτακτικά την ανάγκη ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, με πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που διαχρονικά, με συμμετοχή, με συνέπεια, με θέσεις και προτάσεις καταγράφηκαν. Αυτές οι δυνάμεις με υπερβάσεις βεβαίως, συσπειρώθηκαν στο πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ψηφοδέλτιο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» με τους Γιώργο Τσοπανίδη – Αριστείδη (Άρη) Χατζησαββίδη  και Υποψήφιο Δήμαρχο τον πρώτο εξ’ αυτών. Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λαός μας, επιβάλλουν συσπειρώσεις, συλλογικότητες, συνεργασίες ειλικρινείς με αξίες και αρχές, σε προγραμματική βάση, που με σχέδιο και αποφασιστικότητα τα αντιμετωπίζουν, για να δρομολογήσουν την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ πορεία της πόλης μας και της πατρίδας μας. Αυτές οι προτεραιότητες μας οδήγησαν στην ελπιδοφόρα συνεργασία μας, που αγκαλιάστηκε από πολλούς άφθαρτους συνυποψήφιούς μας, πάρα πολλούς συμπολίτες μας, που με την δική τους ψήφο, θα μας δοθεί η δυνατότητα να υλοποιήσουμε την προγραμματική αναπτυξιακή πρότασή μας.
Το ψηφοδέλτιο του ανεπάγγελτου κρατικοδίαιτου Κυβερνητικού στελέχους κ. Μανούρη,  που συνεχίζει να εκφράζει το κεντρικό διεφθαρμένο πελατειακό κράτος, ως προέκταση της Κυβέρνησης με τα τοπικά παραρτήματα στην υγεία, την παιδεία και όπου αλλού, υπόσχεται αφειδώς, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, κάνει πλούσιο προκλητικό προεκλογικό αγώνα. Μεταμφιέστηκε με την αλλαγή ονομασίας σε «ανεξάρτητο», για να παραπλανήσει για μία ακόμη φορά τους αφελείς, αυτούς που έχουν ανάγκη, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο τους, γιατί ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να αποχωριστούν τις καρέκλες ΕΞΟΥΣΙΑΣ, που τόσο πολύ έχουν συνηθίσει τα συγκεκριμένα στελέχη και γνωρίζετε πόσο πολύ έχουν χρησιμοποιήσει δια ίδιον όφελος. Η θητεία τους ως αντιπολίτευση διακρίθηκε με επιτυχία στη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ τους.
Το ψηφοδέλτιο του υβριστή Δημάρχου, συνεπικουρούμενου από μια συγκεκριμένη ηγετική ομάδα, εξυπηρέτησε τα δικά της συμφέροντα, ακύρωσε τον προεκλογικό του λόγο, συγκάλυψε τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ που κατήγγειλε ως αντιπολίτευση, υπονόμευσε συμμετοχικούς θεσμούς όπως την επιτροπή Διαβούλευσης, τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης, τα Συμβούλια Μεταναστών, τα Συμβούλια Νέων, αρνήθηκε προτάσεις μας για την Διαφάνεια που ζητήσαμε να υπάρχει διαπαραταξιακή εποπτεία στις προμήθειες και τα έργα. Παρά την εξαγγελία τους για διαπαραταξιακή διαπραγμάτευση ακινήτων, μόνοι τους διαπραγματεύτηκαν το ακίνητο στα Ανθρακωρυχεία αξίας ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ. Ούτε τα δικαστικά έξοδα αξίας 47 περίπου χιλιάδων ευρώ, δεν τα διαπραγματεύτηκαν υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Συστατικά στοιχεία αυτής της ομάδας η ΑΛΑΖΟΝΙΑ, Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ, Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ και η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Πέρασε και καταγράφηκε ως «αριστερή» ΦΟΥΣΚΑ, που μονίμως καταγγέλλει, χωρίς να πιστώσει τον πολιτικό φορέα που τους στηρίζει.
Το ψηφοδέλτιο της κ. Θωμαϊδου στηρίζεται στο συναίσθημα, στις ανταποδοτικές δημόσιες σχέσεις με συγκεκριμένους φορείς, στις καλές σχέσεις με την Πολεοδομία. Ο αντιπολιτευτικός της λόγος περιορίστηκε στο τελευταίο δίμηνο, ενώ ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ στην διάρκεια όλης της θητείας και η συμμετοχή περιορισμένη. Ποτέ δεν πήρε τον λόγο στα Δημοτικά Συμβούλια για να κάνει κριτική, ποτέ δεν πήρε δημόσια θέση με άρθρα με προτάσεις για την Ποιότητα Ζωής, για την πόλη μας και για το πολιτικό σύστημα.
Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ με υποψήφιο για μια φορά ακόμη τον κ. Τσουκαλά, έχει έναν συγκεκριμένο πολιτικό λόγο, μια συγκεκριμένη πολιτική αντίληψη για τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης.
Τέλος το ψηφοδέλτιο «ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ» διεκδικεί αντιπροσώπευση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην μάχη της εκλογικής αναμέτρησης χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα θεμιτά και αθέμιτα από τους μηχανισμούς ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Το χρήμα άφθονο διοχετεύεται και σε κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις για να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους. Καταγγείλαμε πριν λίγες ημέρες τον μεθοδευμένο αποκλεισμό του Συνδυασμού μας «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» από συγκεκριμένη σε δημοσκοπήσεις εταιρεία. Στόχος τους να εμποδίσουν την ανάδειξη του πραγματικά ανεξάρτητου δυναμικού Συνδυασμού μας, «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ -ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ»  ως διεκδικητή της δεύτερης Κυριακής. Αυτό βολεύει την παρούσα δημοτική αρχή και την Κυβερνητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον κ. Μανούρη. Η μεν πρώτη γιατί θα επενδύσει αντικυβερνητικά την δεύτερη Κυριακή, ενώ η δεύτερη να αποκλείσει από την πρώτη Κυριακή την δυναμική μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ παρουσία. Τρέμουν και οι δύο παραπάνω συνδυασμοί την ιδέα και μόνο, ότι θα πάμε με την ψήφο των συμπολιτών μας την δεύτερη Κυριακή γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι εμείς θα κερδίσουμε τις εκλογές, ως ώριμο αίτημα ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ της πολιτικής ζωής του τόπου μας, απέναντι στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ως συγκροτημένη με προγραμματικό λόγο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ που με συνέπεια αρχές και αξίες διεκδικεί να καλύψει το κενό που δημιούργησαν οι απερχόμενες δυνάμεις.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συμπολίτες μας να στείλουν μήνυμα ισχυρό ΝΙΚΗΣ στην «Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία-ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» για να καταδικάσουν αυτούς που μας έφεραν στην παρούσα τραγική κατάσταση και στις δυνάμεις αδράνειας, των ημετέρων της δημοτικής αρχής.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συμπολίτες μας να υπερψηφίσουν την «Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία-ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ»  για να γίνει ΑΦΕΤΗΡΙΑ αυτή η επιλογή τους ενός νέου δρόμου συνεργασίας-συνένωσης δημιουργικών παραγωγικών δυνάμεων, με ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ λόγο, για να αλλάξουμε την πορεία, να δώσουμε προοπτική στην πόλη μας και την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ«ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ -ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΠΑΝΙΔΗ
  
ΥΓ. Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά και διαχρονικά αν ανατρέξετε στους διαδικτυακούς τόπους http://pakneasionias.blogspot.gr/ και http://www.hatzisavvidis.gr/.

Επικοινωνία: 6977332733 και 210 2778048
            Email: aristhat@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου