Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ «ΕΛΠΙΔΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ «ΕΛΠΙΔΑ»

Ο λαός της Νέας Ιωνίας με την παρουσία του, την Τρίτη 13 Μαΐου, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της «Ελπίδας για τη Νέα Ιωνία- Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος» έστειλε το μήνυμα αλλαγής, έστειλε το μήνυμα της νίκης της παράταξης των πολιτών, έστειλε το μήνυμα της Ελπίδας. Η εκδήλωση άνοιξε με τον Αριστείδη Χατζησαββίδη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο που στηρίζει με τόσο θέρμη την προσπάθεια της παράταξης, συνέχισε κάνοντας αναφορά στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, καταδεικνύοντας την ανάγκη για αλλαγή στη Νέα Ιωνία. Αμέσως μετά κάλεσε στο βήμα, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Γιώργο Τσοπανίδη.

Ο Γιώργος Τσοπανίδης, ξεκίνησε την ομιλία του, τονίζοντας πως η «Ελπίδα» είναι η παράταξη των ανθρώπων που γεννήθηκαν στη Νέα Ιωνία, που μεγάλωσαν στη Νέα Ιωνία, που ζούνε και εργάζονται στη Νέα Ιωνία. Αναφερόμενος στη συνεργασία με την Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος υποστήριξε πως ανάμεσα σε ανθρώπους που αγωνίζονται με μόνο γνώμονα το καλό της πόλης και όχι τις προσωπικές τους επιδιώξεις, πάντα υπάρχουν περιθώρια για σύγκληση και για κοινή πορεία. Στο σημείο μάλιστα αυτό στάθηκε ιδιαίτερα στην απόφαση του Αριστείδη Χατζησαββίδη να αφήσει τον ίδιο ως νεότερο άνθρωπο να ηγηθεί του ψηφοδελτίου, χαρακτηρίζοντάς την συγκινητική. Στη συνέχεια, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, αφού έκανε αναφορά στις δήθεν ανεξάρτητες παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της «Ελπίδας».

Η ομιλία του Γιώργου Τσοπανίδη ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να ζητά από τους παρευρισκόμενους να δώσουν τη Δύναμη στην Ελπίδα να υπηρετήσει την πόλη, δημιουργώντας τη Νέα Ιωνία που μας αξίζει. Το κλείσιμο της ομιλίας του Γιώργου Τσοπανίδη συνοδεύτηκε με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα των πολιτών που γέμισαν την πλατεία Σημηριώτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου