Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ίδρυση παραρτήματος Κίνησης Ιδεων και Δράσης-ΠΡΑΤΤΩ



                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη συγκέντρωση- συγκρότηση του παραρτήματος της Κίνησης Ιδεών και Δράσης –ΠΡΑΤΤΩ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας την Τετάρτη 19/12/2012.
Εισήγηση έκανε ο Τόσκας Νίκος στρατηγός εν αποστρατεία που είναι Συντονιστής στην Κίνηση με αρμοδιότητα στους τομείς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικής πολιτικής, συνεπικουρούμενος από τον Αριστείδη Χατζησαββίδη και τον Χρήστο Πούρη. Μετά τον παραγωγικό διάλογο που ακολούθησε έγιναν αιτήσεις και το παράρτημα της Νέας Ιωνίας είναι γεγονός. Αποφασίστηκε να γίνει μαζική συγκέντρωση μετά τις γιορτές, τον Γενάρη του 2013 για μεγαλύτερη ενημέρωση με επίκαιρη ομιλία του προέδρου μας και καθηγητή Πανεπιστημίου Νίκου Κοτζιά.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε οι εκπρόσωποι ενημέρωσης του καθημερινού ηλεκτρονικού τύπου, η κ. Ζαβραδινού Νικολέτα από το Ionia Post, ο κ. Βασίλης Μαγκαναδέλης από το Ionianet, η αρθρογράφος Βούλα Αραμπατζόγλου Τουζοπούλου και ο Χρήστος Μακαρώνης  εκπρόσωπος διαδικτυακού ραδιοφώνου Dromos Radiotv.
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου