Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Απάντηση στην ανακοίνωση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»



Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος
Τηλέφωνο 6977332733
Προς Ενεργούς πολίτες
Κοινοποίηση: πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Νέα Ιωνία 29/10/2012
Επιτέλους, οι Μάσκες έπεσαν!!!!! Το Κονκλάβιο, μέσα στη ραστώνη και τις … συμφωνίες που μόνο εκείνο ξέρει,  μίλησε!!!! Αποκαλύπτεται περίτρανα η πολιτική  γύμνια και τα αδιέξοδα της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Δυστυχία για τον τόπο αυτή η Δημοτική Αρχή που εκπροσωπείται από την Παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» και το επιβεβαιώνει
με την ανακοίνωση- απάντηση της 29/10/2012 στις κριτικές που από την θέση μου ως αντιπολίτευση και επικεφαλής μιας Παράταξης είμαι υποχρεωμένος να ασκώ.
ΟΜΟΛΟΓΩ πως παίρνει άριστα η εν κρυπτώ δρώσα, ηγετική ομάδα της Παράταξης που σήμερα ταυτίζεται με την Δημοτική Αρχή του τόπου, στην ΕΙΡΩΝΕΙΑ, τον ΧΛΕΥΑΣΜΟ, την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, την ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ και τη ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, έννοιες ασύμβατες απ΄  ό,τι θυμάμαι με την Αριστερά. Μάλλον η Κίρκη της εξουσίας τους μεταμόρφωσε σε …… όπως τους συντρόφους του Ομηρικού Οδυσσέα και την αποκηρύσσουν στην πράξη, υπογράφοντας δήλωση όχι μετάνοιας αλλά υποταγής στην Μαύρη Αντίδραση.  
Μια μέρα μετά τις «κάλπικες» κορώνες του Δημάρχου στην παρέλαση για την επέτειο του ΟΧΙ, με την ανακοίνωση αυτή βροντοφωνάζει το ΝΑΙ σε ό,τι τελικά καταγγέλλουμε. Δεν ανέχονται την κριτική. Ποιοι; Μα αυτοί που έπρεπε να την επιδιώκουν. Αυτή είναι η θλιβερή τους πορεία. Στο άγνωστο με βάρκα  …. το Δήμο!!!
Ο συντάκτης του χυδαίου κειμένου δεν με απασχολεί καθόλου. Έχει σημασία ότι υιοθετήθηκε από τον ΥΒΡΙΣΤΗ Δήμαρχο, που θεωρείται και αναφέρεται θεσμικά ως ο πρώτος πολίτης της πόλης μας. Έχει επίσης σημασία για μένα αλλά και για τους ενεργούς πολίτες, να μάθουμε αν αυτό το χυδαίο κείμενο εκφράζει όλη την παράταξη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ». Τη γνωρίζουν, τη συνυπογράφουν;
Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία της ηγετικής ομάδας να ανταποκριθεί στα αιτήματα των καιρών, την αδυναμία της να διεκδικήσει και να προωθήσει λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων και του τόπου.
Κατανοώ τις υποκειμενικές αδυναμίες της ηγετικής ομάδας να φέρει σε πέρας αυτά που προεκλογικά υποσχέθηκε.
Δεν ανέχομαι τους ΥΒΡΙΣΤΕΣ κατ’ εξακολούθηση, που ζητάνε ΣΥΓΝΩΜΗ όταν φτάνουν στο δικαστήριο.
Δεν ανέχομαι αυτούς που ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ την νοημοσύνη του κόσμου και πιστεύουν πως μπορούν να τους ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ.
Είναι ή δεν είναι αλήθεια πως δεν φέρατε ποτέ θέμα συζήτησης για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ της Αυτοδιοίκησης;
Είναι ή δεν είναι αλήθεια η σύγκρουσή σας με τον Σύλλογο των εμπόρων;
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι για το θεαθήναι;
Το αποκορύφωμα της ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ που επιχειρείτε είναι που βάζετε στο στόμα μου λόγια που ποτέ δεν είπα. Πότε είπα να θάβουμε τα σκουπίδια στο Άλσος της Ομορφοκκλησιάς; Όταν εσείς φέρατε θέμα να αγοράσουμε οικόπεδο στο Μενίδι (γιατί άραγε εκεί;;;;;) για τα απορριμματοφόρα μας σας πρότεινα και είναι γραμμένα στα πρακτικά να διεκδικήσουμε τον υπόγειο χώρο, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το περιβάλλον του Άλσους. Στην προγραμματική πρόταση της Παράταξής μας με ΣΑΦΗΝΕΙΑ που δεν επιδέχεται παρερμηνείες μιλάμε για ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. Δεν ωφελεί να συνεχίσουμε. Η ηγετική ομάδα κωφεύει.
Στον επίλογό σας «για την τρέλα δεν πάει στα βουνά» μόνο την λύπη μου θέλω να εκφράσω για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ.
Μωραίνει Κύριος ους βούλεται απολέσαι. Και σίγουρα θα «απολέσουν» πολλά και πολλούς. Καλή Αρχή!!!!!!!!!!!!!!!!
Αριστείδης(Άρης) Δημοτικός Σύμβουλος Χατζησαββίδης
Επικεφαλής της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου