Σάββατο 10 Μαρτίου 2012


  ΠΩΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ

Στην ΕΤΗΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ που κάναμε πρόσφατα, λέγαμε για την παρούσα Δημοτική Αρχή του κ. Γκότση, που αναρριχήθηκε ανέλπιστα ακόμα και για την ίδια, στην εξουσία με τα ελάχιστα  ποσοστά της πρώτης Κυριακής, διακρίθηκε πολύ σύντομα, στη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, στην ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, στην ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, στην ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, στην ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και τον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ. 
Η Δημοτική Αρχή της ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ των ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ, της ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ανταγωνίζεται επάξια το αναξιόπιστο κεντρικό πολιτικό σύστημα, στις ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και την ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ δημοτών - φορέων της πόλης μας.
Στο 6ο θέμα της 8ης Συνεδρίασης που έγινε στις  5/3/2012 με τον διακριτικό τίτλο «Συμβιβαστικός καθορισμός τιμής μονάδος αποζημίωσης ρυμοτομούμενης εδαφικής έκτασης στο Κ.Χ.Γ572 του Δήμου Νέας Ιωνίας, επιφάνειας 2415,20 τ.μ. φερόμενους δικαιούχους αποζημίωσης τους κληρονόμους Γεωργίου Αϊδίνη του Θεοδώρου». 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ και μπορείτε να τα διαπιστώσετε από το video που επισυνάπτουμε, την ΑΚΥΡΩΣΗ της εξαγγελίας της Δημοτικής Αρχής για διαπαραταξιακή διαπραγμάτευση στα ακίνητα. Ποιο συγκεκριμένα:
Στο οικόπεδο που είναι δίπλα στο Δημαρχείο μας κάλεσαν και έγιναν δύο διαπαραταξιακές συναντήσεις με τον ιδιοκτήτη, που φτάσαμε την προσφορά μας στις 150.000 ευρώ.
Στο συγκεκριμένο θέμα που το ακίνητο βρίσκεται στην Αλσούπολη δεν μας κάλεσαν, δεν έγινε καμία διαπαραταξιακή συνάντηση με τους ιδιοκτήτες, η προσφορά έγινε από τον Δήμαρχο κ. Γκότση και τον Γενικό Γραμματέα κ. Χαμαλίδη Κυριάκο είναι της τάξεως 1.569.750 ευρώ. ( Θα μου πείτε «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»). 
Ολοφάνερο είναι το δεκαπλάσιο οικονομικό μέγεθος της διαφοράς των δύο οικοπέδων, που ΑΚΥΡΩΣΕ τη διαπαραταξιακή ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ της Δημοτικής Αρχής.
Αναρωτηθήκαμε γιατί δεν τοποθετήθηκε επ’ αυτού, ο θεωρητικός,  λαλίστατος αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κωστάκης, ο δήθεν αριστερός και εγγυητής της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ όπως διαλαλούσε στα καφενεία.
Απεναντίας για την ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος για το «κίνημα της πατάτας» όπως αποκαλείται, απάντησε αμέσως αρνητικά ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος και όχι ο Δήμαρχος, κατά παράβαση του κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου, με την ανοχή βέβαια του κ. Μπουρδούκου και του Δημάρχου, στην πρότασή μας να πάρει μόνιμο χαρακτήρα αυτή η προσπάθεια και να επεκταθεί σε όλα τα προϊόντα που διατηρούνται για μεγάλο διάστημα.

Άρνηση που αντικειμενικά συντηρεί τους μεσάζοντες και τα ΚΑΡΤΕΛ. Με ευχάριστη έκπληξη διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο, έστω και καθυστερημένα δήλωση του Δημάρχου παρουσία του κ. Τσίπρα που υιοθέτησε την δική μας πρόταση, σε τελείως αντίθετη θέση με του Αντιδημάρχου κ. Κωστάκη που βιάστηκε να προκαταβάλλει την παράταξή τους, να υποκαταστήσει τον Δήμαρχο και να τοποθετηθεί αρνητικά στην πρότασή μας. Η δήλωση του Δημάρχου είναι «………..θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε σε μια πιο μόνιμη βάση ώστε και να μπορούν οι δημότες να προμηθεύονται φτηνά προϊόντα αλλά και να μπορούμε να βοηθάμε την αγροτική παραγωγή».
Κλείνουμε την παρέμβασή μας, με το ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ που ΔΗΛΩΝΕΙ πως τα χρήματα που πλήρωσαν οι συμπολίτες μας για το ρεύμα, πήγαν στο ΧΑΡΑΤΣΙ παρά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ                                    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


Υ.Γ. Θα σας ενημερώνουμε τακτικά και με ντοκουμέντα περισσότερα στο http://pakneasionias.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου