Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                Νέα Ιωνία 1/3/12
  Στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο 28/2/12 γίναμε μάρτυρες τραγελαφικών, αντιφατικών πολιτικών μέσα στην ίδια μέρα. Από το «ΟΡΑΜΑ» του κ. Κωστάκη για τον ποδηλατοδρόμο και την νομιμοποίηση των αυθαιρεσιών στο κέντρο της πόλης, στην Αγίου Βασιλείου και την Μεσολογγίου μέχρι την αυθαιρεσία και τον τσαμπουκά του ίδιου του Αντιδημάρχου να παίρνει μόνος του τον λόγο ώστε να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ τον πρόεδρο κ. Μπουρδούκο να εγκαταλείψει την θέση του αναφωνώντας ΕΛΕΟΣ!!!.
Την αδυναμία τους να προστατεύσουν τον ακριβοπληρωμένο διάδρομο για τους τυφλούς, από την κατάληψη με τραπεζοκαθίσματα, αυτοκίνητα, μηχανάκια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, την κάλυψαν νομιμοποιώντας τις αυθαιρεσίες με απόφαση της πλειοψηφίας να βγάζουν οι παρακείμενοι επιχειρηματίες τραπεζοκαθίσματα μέχρι τα κολονάκια. Ο διάδρομος για τους τυφλούς, όπως δήλωσαν, θα ξανά κατασκευαστεί από την απέναντι πλευρά. Και αν γίνουν μαγαζιά και από την απέναντι πλευρά πού θα πάει; ΟΜΟΛΟΓΙΑ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ πως δεν μπορεί να βάλει τάξη, γι αυτό και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ την ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ. ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Σας δείχνουμε μερικές φωτογραφίες για να δείτε πως ΣΠΑΤΑΛΙΕΤΑΙ εντελώς αντιπαραγωγικά, το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ που είναι χρήματα δικά μας, με επαναλαμβανόμενες ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ παρεμβάσεις, για να οικονομήσουν κάποιοι εργολάβοι και ένας περίγυρος.
Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ από την ηγετική ομάδα της πλειοψηφίας, πολύ γρήγορα έγινε καθεστώς, παρεμβαίνει κατά κόρον αυταρχικά στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, παίρνει όποτε θέλει τον λόγο, με πρωταγωνιστές χθες την κ. Κατημερτζή και τον κ. Κωστάκη, που χτύπησε δυνατά το χέρι στο έδρανο, προφανώς για να επιβληθεί, οπότε δεν άντεξε ούτε ο Πρόεδρος κ. Μπουρδούκος και εγκατέλειψε την έδρα του. Για την καθόλα θετική θεσμική αντίδραση του, εκφράσαμε την συμπαράστασή μας με την αποχώρηση του εκπροσώπου μας Δημοτικού Συμβούλου Αριστείδη Χατζησαββίδη.
                 ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
             ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


                    1η και 2η οδός Μεσολογγίου, 3η και 4η οδός Αγίου Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου