Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Διάλογος με τους Δημότες



                                
Διάλογο με τους Δημότες της παραμελημένης και υποβαθμισμένης περιοχής, πίσω από το Lidl, έκανε την Πέμπτη 9/9/2010 η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, που είναι η εξέλιξη της Πρωτοβουλίας Αυτοδιοικητικής Κίνησης. Η κινητοποίηση για την συγκέντρωση, έγινε από την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Θεοχάρη Ντίνα, που κατοικεί στην περιοχή. Παραβρέθηκαν πολλοί κάτοικοι, έγινε συζήτηση για τα
οξυμένα προβλήματα της περιοχής με πολλούς υποψήφιους και τον υποψήφιο Δήμαρχο της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Αριστείδη Χατζησαββίδη. Τα κυριότερα θέματα που με αγανάκτηση έθεσαν οι κάτοικοι αφορούν την παντελή αδιαφορία της παρούσης Δημοτικής Αρχής για την γέφυρα στην Παναγούλη και την ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ των πεζών, για το έλλειμμα στην καθαριότητα, σε παιδικές χαρές,  σχολεία, νηπιαγωγεία, την αδιαφορία για το ΑΝΤΑΜΣ, για το ΙΚΑ, για την υπερφόρτωση της στάθμευσης από τα αυτοκίνητα της EUROBANG, για τον θόρυβο που παράγουν οι συρμοί των τραίνων. Εξεδήλωσαν την απόφασή τους να στείλουν με την ψήφο τους ηχηρό μήνυμα στην παρούσα Δημοτική Αρχή. Εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για ενδιαφέρον μας, την παρουσία μας και τον διάλογο που έγινε. Ζήτησαν να υπάρχει τακτική επαφή και μετεκλογικά ώστε να δοθούν λύσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα.

                                 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Α.Κ.   
                                                                                            Νέα Ιωνία 9/9/2010

2 σχόλια:

  1. μπραβο
    δειτε όλα τα πλροβλήματα της Νεας Ιωνίας και προτείνετε λύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστείδη καλημέρα, σου εύχομαι καλό αγώνα και μόνο νίκες στην μάχη που δίνεις για ενα καλύτερο αύριο της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

    Νάσαι πάντα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή