Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Περί “δημοσκοπήσεων”

Posted on by

Νέα Ιωνία, 26/4/2014
Εδώ και τρεις μήνες είχαμε αποκαλύψει ότι ο κύριος Γκότσης θέλει τον κύριο Μανούρη αντίπαλο στο δεύτερο γύρο,  ο τελευταίος όμως θα αποδειχθεί ιδιαίτερα αδύναμος εκλογικά για να τα καταφέρει.
Τις τελευταίες ημέρες εταιρία δημοσκοπήσεων κάλεσε τηλεφωνικά ακόμα και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας και ακόμη και τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Τσοπανίδη και ενώ τους έθεσαν ερώτημα για το τι θα ψήφιζαν μεταξύ του κ. Γκότση και λοιπών αντιπάλων στο δεύτερο γύρο, δεν ρωτούσαν τον κόσμο τι θα ψήφιζε μεταξύ του κ. Γκότση και του κ. Τσοπανίδη στο δεύτερο γύρο. Μήπως επειδή γνωρίζουν και φοβούνται το αποτέλεσμα μιας τέτοιας μέτρησης;
Απλά, όσοι ξοδεύουν επιδεικτικά το χρήμα προεκλογικά, προσπαθούν μάταια να κατασκευάσουν κλίμα και εντυπώσεις επιβάλλοντας αποφυγή συγκεκριμένων ερωτήσεων και κατευθύνοντας την κοινή γνώμη με στοχευμένες ερωτήσεις, μπας και σώσουν την παρτίδα την τελευταία στιγμή. Εμείς τους απαντούμε:
Ο λαός της Νέας Ιωνίας σας έχει πάρει χαμπάρι. Το χρήμα που ξοδεύετε στις απελπισμένες προσπάθειές σας, δεν θα σας βγάλει δήμαρχους. Το μόνο που θα καταφέρετε με τον τρόπο αυτό είναι να βοηθήσετε τους πολίτες της Νέας Ιωνίας να καταλάβουν ακόμα πιο ξεκάθαρα ποιοι είστε και να φέρουν την «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» όχι μόνο στο δεύτερο γύρο, αλλά πρώτη δύναμη στο δεύτερο γύρο και στη διοίκηση του Δήμου, προκειμένου να τους υπηρετήσει και να αλλάξει την πόλη μας.
Μαζί, για τη Νέα Ιωνία που μας αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου