Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ



Δελτίο Τύπου
    Στο ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ  ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ  16/3/2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 10 00 στο μνημείο της Καλογρέζας κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των ηρώων ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστείδης Χατζησαββίδης με τον Συνδυασμό ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  και ο Παράσχος Κοστιδάκης Πρόεδρος της ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ του Συνδιασμού μας. Η θέση μας για το ιστορικό αυτό γεγονός που έχει Εθνική διάσταση αναφέρεται στην Προγραμματική Αναπτυξιακή Πρόταση της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ μας στο κεφάλαιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ όπως παρακάτω:
«Αναφερόμαστε ξεχωριστά στο ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  του ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ  ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ που δεν αναδείχθηκε, δεν αναβαθμίστηκε  για να ΤΙΜΗΘΕΙ  όπως αξίζει στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ που πρέπει να πάρει ΕΘΝΙΚΑ χαρακτηριστικά, απέναντι στην συστηματική ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ από τις Δημοτικές Αρχές.
Για την Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος, το θέμα αυτό είναι υψίστης εθνικής σημασίας.
Πρέπει αυτή τη σημαντικότατη ημέρα, που είναι παραμονές της 25ης Μαρτίου, να γιορτάζεται στο μνημείο με συγκέντρωση όλων των μαθητών-τριών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με τους κατοίκους, να γίνονται ομιλίες από τον εκάστοτε Δήμαρχο και έναν εκπαιδευτικό, για να γνωρίσουν οι νέοι μας την νεότερη ιστορία του τόπου μας.
Άλλωστε τα σχολεία μας δημιουργούν μέσα από επιτυχημένους θεσμούς, έργα που μπορούν να είναι στοχευμένα στις προτεραιότητες αυτές.
Αυτή Θα είναι η μεγαλύτερη ΤΙΜΗ για την ΙΣΤΟΡΙΑ, για τους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, που θυσιάστηκαν για τα ΙΔΑΝΙΚΑ και την πατρίδα».
Μετά την εκδήλωση στελέχη της Παράταξης μας και της Νεολαίας  μαζί με τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο Αριστείδη (Άρη) Χατζησαββίδη, επισκέφθηκαν τα καφενεία της Ελευθερούπολης και του Κέντρου, μοίρασαν την Προγραμματική Αναπτυξιακή Πρόταση μας και συζήτησαν με τους συμπολίτες μας.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ
Δείτε τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου