Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ»




Η γενικόλογη αποπροσανατολιστική ανακοίνωση της παράταξης που διοικεί το Δήμο μας, για την ΙΡΙΔΑ, αποδεικνύει με τρανταχτό τρόπο την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της, να διοικήσει αξιοκρατικά, αποτελεσματικά, χωρίς ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ τον Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα που εποπτεύει και έχει ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ.
Στην ΙΡΙΔΑ που ο πρόεδρος ορίζεται από τον Δήμαρχο έχει την κύρια ευθύνη της καλής λειτουργίας, της ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ.
 Ας δούμε αποσπάσματα της ανακοίνωσης; 
     «Στις 30 Ιουλίου 2013 η κα Ρεγγίνα Ουσταμπασίδου ως ταμίας της ΙΡΙΔΑΣ, πλαστογράφησε την υπογραφή του προέδρου της ΙΡΙΔΑΣ και προέβη στην ανάληψη 6.000 ευρώ από το ταμείο του ιδρύματος, για δική της χρήση. Όταν ο Πρόεδρος του ιδρύματος αντιλήφθηκε την αξιόποινη αυτή ενέργεια, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο προέβησαν σε ενέργειες που αποσκοπούσαν στους δύο παρακάτω στόχους: 
1.   Να επιστραφούν τα χρήματα στο ταμείο, και 
2.   Να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη.
     Στις 26 Αυγούστου 2013 είχαν επιστραφεί τα χρήματα στο ταμείο του Ιδρύματος και εν συνεχεία έγινε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα κατά της κας Ρεγγίνας Ουσταμπασίδου από τον πρόεδρο του ιδρύματος. Παράλληλα ο πρόεδρος συγκάλεσε το Δ.Σ. του ιδρύματος που αποφάσισε να προχωρήσει και αυτό σε μήνυση».
Οι υπογραμμίσεις δικές μας. Μιλάει για ανάληψη ως να ήταν μια νόμιμη διαδικασία.
Μιλάει για κοινούς χειρισμούς του Δημάρχου με τον Πρόεδρο με τους δύο στόχους που αναφέρει. Στην ουσία στόχευαν να επιστραφούν τα χρήματα και η δικαιοσύνη να διοικεί την ΙΡΙΔΑ.
Αλήθεια ποιος πιστεύει πως με αυτούς τους χειρισμούς κατοχυρώθηκε η αξιοπιστία και το ΚΥΡΟΣ της Διοίκησης από τον Πρόεδρο της ΙΡΙΔΑΣ που τον διόρισε ο Δήμαρχος; Γιατί δεν έγινε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για όλη την διαδικασία; Ποιοι άλλοι ενεπλάκησαν στην εγγραφή του κειμένου; την χρήση της σφραγίδας; την παρουσία τρίτων προσώπων στην τράπεζα; Η ευθύνη περιορίζεται μόνο στην Ταμία;
Δεν έκαναν τίποτε από τα παραπάνω. Πώς λέγεται αυτό ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ; ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ Ή ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ;
Ο έμμισθος συντάκτης της ανακοίνωσης εξοφλεί τον μίσθιο του, μέσα στο κλίμα της εποχής, με αφορισμούς και συκοφαντίες με την φράση «Είστε άξια και γνήσια πνευματικά τέκνα του Πάγκαλου, του Βενιζέλου, του Τσοχατζόπουλου».
Θέλω να δηλώσω για μία ακόμη φορά πως δεν θα ήταν ούτε Δημοτικός Σύμβουλος ο συντάκτης του κειμένου, ούτε Πρόεδρος της ΙΡΙΔΑΣ ο κ. Κολμανιώτης ούτε Δήμαρχος ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ηρακλή Γκότσης, αν δεν κατεβάζαμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ψηφοδέλτιο ενάντια στην επιλογή του ΠΑΣΟΚ που ήταν ο κ. Χαραλάμπους και αν δεν ψηφίζαμε ανοιχτά την δεύτερη Κυριακή την συγκεκριμένη Παράταξη που δυστυχώς για την πόλη, με τον τρόπο αυτό διοικεί τον Δήμο μας.
Αριστείδης Χατζησαββίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νέας Ιωνίας
Επικεφαλής Παράταξης Ανεξάρτητο Κινήματος
Νέα Ιωνία 10/9/2013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου