Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ              Νέα Ιωνία 14/2/2012

Στην κοπή πίτας από την Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος (Π.Α.Κ.) που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο την Δευτέρα 13/2/2012, κεντρικό πρόσωπο που ανέλυσε την πολιτική κατάσταση της χώρας μας ήταν ο καθηγητής Νίκος Κοτζιάς.
Στην κατάμεστη αίθουσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι πολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μετά την ανάλυση για το πολιτικό σύστημα και το κόμμα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δανειστών, με πάρα πολλά επιχειρήματα τεκμηρίωσε την ξεκάθαρη θέση παραίτησης από την διαπραγμάτευση του κόμματος του μνημονίου υπέρ των δανειστών.
Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο και ακολούθησε διάλογος.
Ο επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος Αριστείδης Χατζησαββίδης που προλόγισε τον καλεσμένο μας, συνέδεσε το κεντρικό πολιτικό σύστημα με την λειτουργία της Αυτοδιοίκησης και ανακοίνωσε, ότι θα γίνει ο Δημοτικός απολογισμός του πρώτου χρόνου, με συνέντευξη τύπου στις 24/2/2012 ημέρα Παρασκευή ώρα 19 00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ενεργούς πολίτες της πόλης μας για την μαζική τους παρουσία.
Να ευχαριστήσουμε επίσης τους  κ.κ Κουκουλάρη Νίκο επικεφαλής της Παράταξης ΙΩΝΙΑ 21ος ΑΙΩΝΑΣ, τον Δημοτικό Σύμβουλο της Δημοτικής Αρχής Καρβουνιάρη Αντώνιο, τον πρόεδρο της Ένωσης Ρουμελιωτών Ραφτόπουλο Θανάση, τον Πρόεδρο  του Συλλόγου Αλληλεγγύης Γιαννακόπουλο Χρήστο μαζί με τον Αντιπρόεδρο Καρλιάμπα Νίκο, τον Πρόεδρο των Ανέργων  Κουβαριώτη Νίκο, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μακαρώνη Χρήστο, τον Πρόεδρο Φίλων του Δάσους Τσερπάνη Χρήστο, την Συγγραφέα- δημοσιογράφο Τουζοπούλου Βούλα, την Πρόεδρο Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζανζίδη Μαίρη Αρώνη που κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχούσε στην ευγενική προσφορά του βιβλίου του Καθηγητή Νίκου Κοτζιά με τίτλο « Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.» Την παρουσίαση έκανε το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Λεωνίδας Τσιλογλανίδης.
Ευχαριστούμε όλες τις έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες της Νέας Ιωνίας που μας τίμησαν και κάλυψαν την εκδήλωσή μας. Ποιο συγκεκριμένα τον κ. Μποδάκο Θανάση από τον Χτύπο, την κ. Παντελοπούλου Μαριάννα από την εφημερίδα ΖΩ, την κ. Ζαβραδινού Νικολέτα από το Ionia Post.gr, τον κ Μαγγαναδέλη Βασίλη από το IONIANET.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Καθηγητή Νίκο Κοτζιά για την τιμή που μας έκανε και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.
                                       Π.Α.Κ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου