Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

24η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου [26/09/2011 - ]


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                    Νέα Ιωνία: 20-09-2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Γρ. Δημοτικού Συμβουλίου
Αρ. πρόσκλησης: 23 Συνεδρίαση 24η
Αρ. πρωτ : 33827

Προς: Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους
Δήμου Ν. Ιωνίας

Σας καλούμε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Αγ. Γεωργίου 40) τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 προκειμένου να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:
1. Ανακοινώσεις κ. Δημάρχου.
2. Ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων.
3. Αιτήσεις Δημοτών για κοπές δένδρων. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
4. Εξέταση από τον Δήμο Ν. Ιωνίας, της πρότασης του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου & Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνα για την «Τροποποίηση του Γ.Π.Σ. του Δήμου Αθηναίων στο ΒΙΟ.ΠΑ Προμπονά με χαρακτηρισμό «ΒΙΟ.ΠΑ προς εξυγίανση».(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
5. Εξέταση ενστάσεων κατά της αρ. πρ. 171/2011 πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την: «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου σε τμήμα ΟΤ 445 της περιοχής του δήμου Ν. Ιωνίας, για τον χαρακτηρισμό του σε χώρο στάθμευσης και συντήρησης οχημάτων του Δήμου και γηπέδου αποθήκευσης».(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
6. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου στο νομικό πρόσωπο με την επωνυμία «Κέντρο σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.)».(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
7. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Σχολική επιτροπή Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης».(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
8. Σύσταση Επιτροπής Σχεδίου Πόλεως.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
9. Συμμετοχή αιρετών γυναικών στα σεμινάρια επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης αιρετών γυναικών.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
10. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Νέας Ιωνίας και Πηνελόπειου Ιδρύματος.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
11. Ίδρυση Κοινωνικού παντοπωλείου στη Νέα Ιωνία.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
12. Εισήγηση για την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος με τίτλο «Κατ΄ οίκον φροντίδα» μελών των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Νέας Ιωνίας.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί κατατεθείσης επιστολής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος σχετικά με τη Δημοτική Συγκοινωνία. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
14. Επιχορήγηση στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου «Κέντρο Σπουδής & Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού» ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
15. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης η μη για την 48/2011 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Οργανισμού Πολιτισμού , Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας (Ο.Π.Α.Ν)», που αφορά στην «1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικ. έτους 2011».(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
16. Αποδοχή ποσού 114.010,64€ γ΄ δόσης επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και κατανομή ποσού 113.839,62€ γ΄ δόσης (114.010,64€ μειωμένου κατά 1,5 τοις χιλίοις για δικαιώματα Τ.Π.Δ.), στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
17. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την Υπηρεσία της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
18. Διάθεση πιστώσεων για εκδηλώσεις του Δήμου.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
19. Επιστροφή χρημάτων από παράβολο διαμονής αλλοδαπών.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
20. Επιστροφή χρημάτων από συμμετοχή κατασκηνωτή.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)περισσότερα
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΟΣ



Κοιν: Δήμαρχο

Διευθυντές Υπηρεσιών

Σωματεία, Συλλόγους

Τοπ. Οργανώσεις Κομμάτων













4 σχόλια:

  1. ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ: Ο Δήμαρχος μας ο Γκότσης μας είπε στο δημοτικό συμβούλιο πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον αποκαλούμε Δελαπατρίδη. Έχει απόλυτο δίκιο. Ο χαρακτηρισμός αυτός του ταιριάζει απολύτως. Μας είπε επίσης ότι δεν πρέπει να κυνηγάμε μάγισσες. Για πείτε μου λοιπόν: Ποιός είναι μάγισσα; Ο Δελαπατρίδης Δήμαρχος που κατηγόρησε για εκβιασμό κάποιον τοπικό εκδότη ή ο τοπικός εκδότης που κατηγόρησε τον Δελαπατρίδη Δήμαρχο για συκοφαντική δυσφήμιση; Ποιός είναι μάγισσα; Ο Δελαπατρίδης Δήμαρχος που κατηγόρησε την προηγούμενη δημοτική αρχή για την υπόθεση των δημοτικών λεωφορείων ή η προηγούμενη δημοτική αρχή που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει; Ποιός είναι μάγισσα; Ο Δελαπατρίδης Δήμαρχος που κατηγόρησε την προηγούμενη δημοτική αρχή για την υπόθεση των πλασματικών υπερωριών ή το σκορποχώρι της προηγούμενης δημοτικής αρχής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΟΝΙΑ ΤΟΥ!!! Οι φράσεις αυτές λέγονταν σε ένα διαφημιστικό μιας κολόνιας πριν από πολλά χρόνια. Ακούστε γιατί τις θυμήθηκα. Ο Χατζησαββίδης προσέφυγε κατά μιας απόφασης του ΟΠΑΝ και η προσφυγή του απορρίφθηκε και γι αυτό ο Χατζησαββίδης κατέθεσε καινούρια προσφυγή στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Νόμου 3463/2006. Οι ενέργειες αυτές του Χατζησαββίδη εκτός των άλλων είναι και απολύτως χρήσιμες γιατί η εξουσία πλέον ξέρει ότι υπάρχει αντιπολίτευση στον δήμο και θα ελέγχει κάθε πράξη της. Μήπως μπορείτε να φανταστείτε τι είπε στον Χατζησαββίδη η τρομερή κυρία Κατημερτζή; Διαβάστε και φρίξτε: “Πήρατε την απόρριψη της Περιφέρειας και δεν βγήκατε αντρίκια να ζητήσετε συγγνώμη” Κάθε φορά δηλαδή που αντιπολίτευση θα ασκεί το έργο της θα πρέπει να ζητάει και συγνώμη!!! Να σας πω όμως γιατί δεν θεώρησε αντρίκια την συμπεριφορά του Χατζησαββίδη η κυρία Κατημερτζή. Το πολιτικό της πρότυπο είναι η αντρίκια συμπεριφορά του αρχηγού της του Γκότση του Δελαπατρίδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΑ: Θυμάστε τι μας έλεγε ο Χαραλάμπους όταν τον ρωτούσαμε για το έργο του; Κουβέντες καφενείου μας έλεγε. Ξέρετε τι είπε ο Μπουρδούκος στον Χατζησαββίδη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο; Ότι ο τρόπος με τον οποίο μιλάει είναι επιπέδου καφενείου. Τον φοβούνται οι Ενωτικοί τον Χατζησαββίδη. Και ξέρετε γιατί τον φοβούνται; Γιατί με αυτά που κάνει ο Χατζησαββίδης μαζί με τα άπλυτα του Χαραλάμπους θα φανερώσει και τα δικά τους άπλυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ: Όπως είδατε η κυρία Κατημερτζή ζήτησε από τον Χατζησαββίδη να ζητήσει συγνώμη επειδή ο Χατζησαββίδης άσκησε τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα. Να θυμίσω επίσης πως ο κύριος Μπουρδούκος ζήτησε από την κυρία Μαλαγάρη να ζητήσει συγνώμη επειδή η κυρία Μαλαγάρη άσκησε κριτική στην Ενότητα για το θέμα των ΜΚΟ. Αυτές όπως καταλαβαίνετε είναι δύο καθαρές περιπτώσεις πολιτικού σαδισμού. Να θυμίσω πότε η Ενότητα ΔΕΝ θέλει να της ζητήσεις συγνώμη για να καταλάβετε τον πολιτικό της μαζοχισμό. Ο αντιδήμαρχος Τσομπάνογλου μας είπε πως ήρθε κάποιος στο γραφείο του με το τσιγάρο στο στόμα και υπό την επήρρεια αλκοόλ και του είπε: "μας έχεις ζαλίσει τα αρχ..ια" Στη συνέχεια αυτός ο κάποιος προσπάθησε να αναποδογυρίσει το γραφείο του αλλά δεν τα κατάφερε. Και τέλος αυτός ο κάποιος κατηγόρησε τον αντιδήμαρχο Τσομπάνογλου σαν συκοφάντη. Ο αντιδήμαρχος Τσμπάνογλου ούτε ζήτησε από τον κάποιο να του ζητήσει συγνώμη και ούτε την πειθαρχική του δίωξη ζήτησε. Το συμπέρασμα είναι πως αν βρίσεις τους Ενωτικούς και αν τους κατηγορήσεις για συκοφάντες τότε όχι μόνο συγνώμη δεν θα σου ζητήσουν αλλά μπορεί και να σου πούν και ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή