Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Αίτημα εγγράφων

Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος
Δήμου Νέας Ιωνίας                                             Νέα Ιωνία 21/8//2011
Περιφέρεια Αττικής
Νοταρά 53 142 35 Ν.Ιωνία
Τηλέφωνο 6977332733
email : aristidis@hatzisavvidis.gr,aristhat@gmail.com

Προς

1. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουρδούκο
2. Δήμαρχο Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Γκότση
3. Γραφείο Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής
4. Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
5. Σώμα Επιθεωρητών- Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης
6. Γραφείο Υπουργού Εσωτερικών
7. ΑΣΕΠ
8. Γραφείο Πρωθυπουργού
9. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Επειδή θεωρώ ότι οι παρανομίες έγιναν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, επειδή παράνομα ο Δήμαρχος και οι περί αυτόν συγκαλύπτουν και συκοφαντούν, παρακαλώ σε συνέχεια του θέματος, της παράνομης πρόσληψης ως πολύτεκνου που έγινε με την προκήρυξη του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής με αριθ.1/507 (ΦΕΚ 354/29/10/2007/ τεύχος ΑΣΕΠ στην κατηγορία Υποχρεωτικής εκπαίδευσης, κλάδο ΥΕ Εργατών κήπων, να μου δώσετε αντίγραφα των παρακάτω εγγράφων:

1)Υπεύθυνες δηλώσεις όσων δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους.

2)Τα έγγραφα που στάλθηκαν στους επιλαχόντες για διορισμό και λόγω παρέλευσης της εικοσαήμερης προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών αποκλείστηκαν.

3)Πιστοποιητικά προϋπηρεσίας και ανεργίας του φερόμενου ως πολύτεκνου.

4) Τα έγγραφα πρόσληψης του αντικαταστάτη του, όπως δηλώσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

5 σχόλια:

  1. Δημοσιεύω και εδώ τέσσερα σχόλια που έγραψα στην zonews.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: 625 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ: Σε τέσσερις περιπτώσεις είδαμε το πραγματικό πρόσωπο της Ενότητας και του πολιτικού μας συστήματος: 1) Στην περίπτωση των προσλήψεων μέσω ΜΚΟ 2) Στην περίπτωση της αυτεπιστασίας 3) Στην περίπτωση του Ο.Τ. 150 και 4) Στην περίπτωση των παραγκών των τσιγγάνων στο άλσος της Ομορφοκκλησιάς. Ξεκινώ σχολιάζοντας τις δύο πρώτες περιπτώσεις αφού από αυτήν την ανάρτηση φαίνεται πως κοινός τους παρονομαστής είναι ο μισθός των 625 ευρώ και η αναξιοκρατία αφού καμία πρόσληψη δεν θα γίνει με κάποια αντικειμενικά κριτήρια και όπως όλοι καταλάβαμε ο ΑΣΕΠ πέθανε όπως πέθανε πριν από λίγες μέρες ο πολύ καλός πολιτικός και δημιουργός του ΑΣΕΠ ο Πεπονής. Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ όπως συνεχώς μας λένε είναι κατά των προσλήψεων μέσω ΜΚΟ και πολύ σωστά αφού με τις προσλήψεις αυτές καταρρακώνεται κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Όμως στην Νέα Ιωνία η παράταξη που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την ΜΚΟ «Νόστος» για να προσλάβει εργαζόμενους με μισθό ΜΕΧΡΙ 625 ευρώ και ΧΩΡΙΣ συμβάσεις εργασίας!!! Και όταν η παράταξη που στήριξε το ΚΚΕ καταδίκασε την πράξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ τότε η ΕΝΟΤΗΤΑ είπε το εξής καταπληκτικό: Μα και το ΚΚΕ τα ίδια έκανε στην Πετρούπολη!!! Είπε δηλαδή ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!!! Πάμε τώρα στην περίπτωση της αυτεπιστασίας. Ούτε εδώ υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια πρόσληψης και δεν θέλει και πολύ για να καταλάβουμε ότι η ΕΝΟΤΗΤΑ θα προσλάβει οικοδόμους κατά το δοκούν. Και από αυτήν την ανάρτηση βλέπω πως και εδώ ο μισθός θα είναι 625 ευρώ τον μήνα. Εδώ είναι πολύ πιθανό να γίνει το εξής: Ο νόμος προβλέπει ότι κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα να δουλεύει μέχρι 130 ώρες (Νομίζω. Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει). Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλοι οι οικοδόμοι που θα προσληφθούν θα δουλέψουν όλοι μα όλοι τους 130 ώρες!!! Τις θυμάστε τις πλασματικές υπερωρίες; Εδώ είναι πολύ πιθανόν να έχουμε και πλασματικές ώρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΤΑ 75.000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ 700.000 ΕΥΡΩ: Η ηγεσία της Ενότητας αποφάσισε, από μόνη της φυσικά, πως η μελέτη που είχε κάνει η προηγούμενη δημοτική αρχή για το θέμα του γκαράζ δεν ήταν καλή γιατί τελικά το έργο θα το χρηματοδοτούσε ένας ιδιώτης και αυτό δεν μπορούν να το δεχτούν οι αριστεροί. Ο Μπουρδούκος βέβαια που ανήκε στην προηγούμενη δημοτική αρχή και τώρα ανήκει στην νέα δημοτική αρχή δεν είχε εκφράσει στο παρελθόν τις αντιρρήσεις του γιατί γενικώς ο πολιτικός αυτός δεν θέλει να λέει αυτά που νοιώθει αλλά προτιμά να τα κρατά μέσα του. Η Ενότητα λοιπόν θέλει να φτιάξει το γκαράζ, να μην χρηματοδοτήσει το έργο κάποιος ιδιώτης αλλά δεν ξέρει από πού τελικά θα βρει τα απαιτούμενα χρήματα. Για να το μάθει αυτό θα πρέπει πρώτα να γίνει μια καινούρια μελέτη η οποία θα κοστίσει, ακούστε παρακαλώ, 75.000 ευρώ!!! Σας φαίνονται πολλά αυτά τα λεφτά; Όχι παιδιά δεν είναι πολλά τα λεφτά και ακούστε το γιατί. Την μελέτη αυτή θα την κάνει η τεχνική υπηρεσία του σε συνεργασία με κάποιο γραφείο. Ποιο γραφείο; Δεν ξέρω. Δεν είναι άλλωστε πρόβλημα των πολιτών αυτό. Θα μας το λύσει η Ενότητα. Αν όμως δεν γινόταν με αυτόν τον τρόπο ξέρετε πόσα θα πλήρωνε ο δήμος; 700.000 ευρώ!!! Δεν κάνω πλάκα ρε παιδιά. Αυτό το ποσό μας το είπε ο ίδιος ο Γκότσης. Καταλάβατε γιατί τελικά τα 75.000 που θα δώσουμε για την καινούρια μελέτη είναι λίγα; Καταλάβατε γιατί τα λεφτά που δώσαμε για την προηγούμενη μελέτη και πήγαν χαμένα είναι και αυτά ένα ασήμαντο χρηματικό ποσό; Αλήθεια μήπως ξέρει κανείς από εσάς πόσα είχαμε δώσει για την προηγούμενη μελέτη; 75.000 ή 700.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ: Ξενοφών Κυριακόπουλε είδαμε πρόσφατα σχεδόν όλη την δημοτική αρχή του αρχηγού σου να καμαρώνει δίπλα στον εισαγγελέα και στα ΜΑΤ και να κατεδαφίζει τις παράγκες των παρανομούντων τσιγγάνων. Την ίδια στιγμή ενώ η δημοτική αρχή μας έχει ανακοινώσει ότι γνωρίζει παρανομίες που έγιναν στο δημαρχείο δεν τις πηγαίνει στον εισαγγελέα και τα βάζει με τον Χατζησαββίδη που ζητά τις αποδείξεις των παρανομιών!!! Καταλάβατε τι έγινε; Επιλεκτική εφαρμογή του νόμου!!! Οι παρανομούντες του δημαρχείου είναι ευυπόληπτοι άνθρωποι και κατά συνέπεια δεν πρέπει να τιμωρηθούν ενώ οι ανυπόληπτοι τσιγγάνοι καλά θα κάνουν να πάνε να πνιγούν!!! Τα ίδια είχε κάνει και ο Χαραλάμπους. Ο Γκότσης σήμερα δεν βρίσκει τα έγγραφα που θα δείξουν αν ο Χαραλάμπους παρανόμησε και ο Χαραλάμπους είχε εφαρμόσει το νόμο εναντίον των παρανομούντων (το ξαναγράφω αυτό για να μην παρεξηγηθώ) τσιγγάνων. Γιατί στα λέω αυτά Ξενοφών; Γιατί στην τελευταία σου συνέντευξη είπες ότι κάποιοι από την αντιπολίτευση νομίζουν ότι είναι επίτροποι-περιφερειάρχες-εισαγγελείς. Για πες μου Κυριακόπουλε στην περίπτωση των τσιγγάνων τι ήταν η δημοτική σου αρχή; Επίτροπος; Περιφερειάρχης; Εισαγγελέας; Θα επανέλθω με ξεχωριστό σχόλιο για την συνέντευξη σου γιατί ενώ είναι φανερό ότι μιλάς για τον Χατζησαββίδη δεν είχες το θάρρος να αναφέρεις το όνομα του και επιπλέον η αναφορά σου στον Δελαπατρίδη ήταν απρεπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: Αντιγράφω από την αίτηση του Χατζησαββίδη: «…οι παρανομίες έγιναν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή…παράνομα ο Δήμαρχος και οι περί αυτόν συγκαλύπτουν και συκοφαντούν…» Αυτή δυστυχώς είναι όλη η αλήθεια για την Ενότητα και το πολιτικό μας σύστημα. Το πολιτικό μας σύστημα και το κράτος που έχει φτιάξει συγκαλύπτουν την διαφθορά. Μόνο που εδώ βρέθηκε και ο Χατζησαββίδης και εγώ που αντιδρούμε σε αυτήν την συγκάλυψη. Ανακεφαλαιώνω μερικές ενέργειες μου για να σχηματίσουμε μια πιο καθαρή γνώμη για την Ενότητα και τον αρχηγό της 1) Έχω οδηγήσει στην Δικαιοσύνη την υπόθεση των πλασματικών υπερωριών 2) Έχω οδηγήσει στην Δικαιοσύνη την υπόθεση της αγοράς των δημοτικών λεωφορείων 3) Έχω οδηγήσει στην Δικαιοσύνη την αντιδεοντολογική συμπεριφορά δύο δημάρχων αφού κανείς τους δεν προστάτευσε το χρήμα της πόλης τους 4) Έχω οδηγήσει στην δικαιοσύνη μια υπόθεση απιστίας σε βάρος του δημοτικού χρήματος της Νέας Ιωνίας. Εδώ αξίζει να αναφέρω πως η νομική υπηρεσία του δήμου σε γραπτό της λέει πως σε αυτήν την υπόθεση δεν μπορεί να καταλάβει αν εθίγησαν τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου!!! 5) Έχω οδηγήσει στην Δικαιοσύνη την υπόθεση των χαμένων εγγράφων του Δήμου. Και με την ευκαιρία Γκότση εσύ ο ίδιος μας είπες πως αναζητούνται τα έγγραφα που έχουν σχέση με την αγορά των δημοτικών λεωφορείων. Μήπως τα βρήκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή