Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

17η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

17η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου [11/07/2011 - ]

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Ιωνία 06/07/2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Γρ. Δημοτικού Συμβουλίου
Αρ. πρόσκλησης: 16 Συνεδρίαση 17η
Αρ. πρωτ : 25286
Προς: Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους
Δήμου Ν. Ιωνίας

Σας καλούμε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Αγ. Γεωργίου 40) τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011 και ώρα19.30 προκειμένου να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:
1. Ανακοινώσεις κ. Δημάρχου.
2. Ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων.
3. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αναπηρικού αυτοκινήτου ( Αγ. Βασιλείου 19). (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
4. Λήψη απόφασης για την υπογραφή μνημονίου/συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ν. Ιωνίας και της Εταιρείας Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών «ΝΟΣΤΟΣ», με σκοπό τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στο Δήμο Ν. Ιωνίας. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
5. Έγκριση δημιουργίας Δημοτικού Ωδείου. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
6. Συζήτηση επί κατατεθείσης επιστολής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας», σχετικά με τη λήψη μέτρων ηχομόνωσης από την ΗΣΑΠ Α.Ε. κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
7. Συζήτηση επί κατατεθείσης επιστολής των δημοτικών παρατάξεων «Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος (ΠΑΚ) και «Νέα Ιωνία – Νέα Πνοή», σχετικά με την «παράνομη πρόσληψη ως πολυτέκνου» (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
8. Έκτακτη επιχορήγηση 15.000€ στη Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
9. Ψήφιση πίστωσης για φιλοξενία παιδιών από αδελφοποιημένους Δήμους στη Δημοτική Κατασκήνωση. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
10. Καταβολή αμοιβής σε Δικηγόρο ( άρθρο 281 παρ. 3 Ν.3463/2006) όπως τροποποιήθηκε με την παρ.7 του άρθρου 36 Ν.3801/2009) για την παράσταση στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας κατά την συζήτηση της αγωγής δέκα τριών υπαλλήλων του Δήμου Νέας Ιωνίας , σε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
11. Επιστροφή χρημάτων από παράβολο διαμονής αλλοδαπών. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
12. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες, καθώς και το Σαββατοκύριακο και τις Αργίες, του προσωπικού της Δημοτικής Κατασκήνωσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Ορισμένου και Αορίστου χρόνου. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
13. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες του Δήμου καθώς και των ΝΠΔΔ του Δήμου. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΟΣ
Κοιν: Δήμαρχο
Διευθυντές Υπηρεσιών
Σωματεία, Συλλόγους
Τοπ. Οργανώσεις Κομμάτων

περισσότερα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου