Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Αίτημα για προγράμματα

Δήμου Νέας Ιωνίας                                                                            Νέα Ιωνία 6/4/2011

Περιφέρεια Αττικής
Νοταρά 53 142 35 Ν.Ιωνία
Τηλέφωνο 6977332733 Προς
1) Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουρδούκο
2) Δήμαρχο Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Γκότση
3) Πρόεδρο και μέλη Οικονομικής Επιτροπής
Κοινοποίηση: Παρατάξεις Δήμου- Δημοτικούς Συμβούλους
Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κύριοι

Στην 5η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής 4/4/2011 και στο πρώτο θέμα με τίτλο «Παράσταση του Δήμου Νέας Ιωνίας ως Πολιτικής Αγωγής στο Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών» που εισήχθη με το από 27/1/2011 και με αριθμό πρωτοκόλλου 2562 εισηγήσεως του γραφείου της νομικού συμβούλου κ. Κοντογιάννη προς τον πρόεδρο της Οικονομικής επιτροπής, μεταξύ άλλων αναφέρει την κατάθεση του κ. Δακουτρού, 27/7/2010 στον Πταισματοδίκη Νέας Ιωνίας που αρνείται τους περιεχόμενους στην μηνυτήρια αναφορά ισχυρισμούς του κ. Δημάρη. Μεταξύ των επιχειρημάτων που αναπτύσσει, καταγράφει και το συγκεκριμένο έργο που εκπόνησε για την Δημοτική Επιχείρηση ο κ. Βλάμος. Συγκεκριμένα αναφέρει έξι προτάσεις.
Για την πέμπτη πρόταση Πρόγραμμα e-ten (SOCIAL VILLAGE) ρώτησε ο κ Κολμανιώτης στο Δημοτικό συμβούλιο όταν ήταν Αντιδήμαρχος ο κ. Δακουτρός και απάντησε δεν πήρε. Παρόμοια ερώτηση έκανα και εγώ χωρίς να πάρω απάντηση. Επί πλέον στην αίτηση που κατέθεσα με αρ. .Πρωτ. 37106-20/11/2008 και ζητούσα να μου χορηγήσουν τα παρακάτω έγγραφα:
Α) Την απόφαση της ΔΕΠΕΑ για την πρόσληψη ως συμβούλου του κ. Βλάμου Παναγιώτη,
Β) Πόσο χρονικό διάστημα ήταν σύμβουλος.
Γ) Πόσα χρήματα πήρε.
Δ) Τι υπηρεσίες συγκεκριμένα προσέφερε.
Για το τελευταίο (Δ) αίτημά μου απάντηση δεν πήρα. Επίσης τον Ιανουάριο της παρούσας χρονιάς μετά την αίτηση μου προς την νέα Δημοτική Αρχή που κατέθεσα με αρ. πρωτ.116 - 3/1/2011 σχετικά με την ποινική δίκη του κ. Δακουτρού, επειδή είμαι μάρτυρας, ζήτησα να ενημερωθώ για τα σχετικά έγγραφα. Ο κ. Χαμαλίδης Κυριάκος ως νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου δεν βρήκε περισσότερα χαρτιά να μου δώσει, από αυτά που είχα.
Επειδή ο κ. Δακουτρός ενόρκως κατέθεσε στον Πταισματοδίκη Νέας Ιωνίας και ρητά αναφέρει έξι συγκεκριμένα προγράμματα, παρακαλώ να μου δοθούν αντίγραφα των έξι προγραμμάτων, που ασφαλώς πρέπει να υπάρχουν στα αρχεία των υπηρεσιών. Αν δεν έγινε πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής των αρχείων, υπάρχει πιθανότητα να κατηγορηθείτε, ότι εξαφανίσατε εσείς τα έγγραφα. Παρακαλώ να ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, για την αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων. Παρακαλώ επίσης να ικανοποιηθεί το αίτημά μου εντός ενός μηνός όπως ορίζει το άρθρο 69 του Νόμου 3852 (Φ.Ε.Κ. 7-6-2010).

Για την Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος
Αριστείδης Χατζησαββίδης
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου