Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Π.Α.Κ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Νέα Ιωνία 6/2/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην πρώτη μαζική, περιεκτική, μετεκλογική εκδήλωση της Παράταξης μας, με την ευκαιρία κοπής της Πρωτοχρονιάτικής πίτας, παραβρέθηκαν και μας τίμησαν ο Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Μπουρδούκος, ο γνωστός εργατολόγος Πανεπιστιμιακός
καθηγητής και πρόεδρος ( ΕΝ.ΥΠ.Ε.Κ.Κ ) Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους Αλέξης Μητρόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Δημήτρης Τσουκαλάς, από την παράταξη 21ος Αιώνας ο Χαρίτων Φραγκούλης, ο Αντιδήμαρχος Τσομπάνογλου Φώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λίλιαν Αθυμαρύτου, Χρίστος Αναμουρλόγλου, Αντώνης Καρβουνιάρης και ο Χρήστος Χατζηιωάννου. Από τους φορείς της πόλης μας οι: Κώστας Τσοπανάκης από τους Αλαγιώτες, Παναγιώτης Καραθανάσης από την Ρουμελιώτικη Εστία, ο Νίκος Καρλιάμπας από την Αλληλεγγύη, οι κυρίες Μρόιου- Τέλιου από τους Μικρασιάτες Καπαδόκες, ο Στέφανος Καλιώρας από το Σύλλογο Θεσσαλιωτών Γαλατσίου, η συγγραφέας Βούλα Τουζοπούλου, ο Χρήστος Μακαρώνης και η Βάσω Τζαμαλούκα από τον Σύλλογο για την προστασία Υγείας και Περιβάλλοντος, ο Τάκης Καρβουνιάρης από Α.Ο Ιωνίας, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος από τους παλιούς Προσκόπους, ο Άρης Χουλιάρας από το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτή, η Λαμπρινή Σπανοπούλου από την Άρση Βαρών και τους Ινεπολίτες Κασταμονίτες, ο Κώστας Ιωάννου από τον Σύλλογο Ανέργων και οι Αλέκος Γουβάλας, η Ελένη Ντζιού και η Ευαγγελία Λιτοσελίτη από τους Ρουμελιώτες. Από τον τοπικό Τύπο μας τίμησαν από την ΖΩ η κ. Παντελοπούλου από τον Χτύπο ο κ. Τζωρτζάτος και από την IONIANET ο κ. Μαγκαναδέλης.
Αφού παρουσίασε εκ μέρους της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος τους καλεσμένους ο Λεωνίδας Τσιλογλανίδης, τους ευχαρίστησε για την τιμή που μας έκαναν, καθώς και τους πολυπληθείς φίλους της Παράταξης, κάλεσε στο βήμα τον επικεφαλής της Π.Α.Κ Αριστείδη Χατζησαββίδη. Η ομιλία αφορούσε την κεντρική πολιτική κατάσταση, το φθαρμένο πολιτικό σύστημα, την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, την Αυτοδιοίκηση και ευχήθηκε να πετύχει το πείραμα συνεργασίας της ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην πόλη μας. Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Μπουρδούκος, ο γνωστός εργατολόγος Καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος πήραν τον λόγο και έγινε μεστή, ουσιαστική, παραγωγική συζήτηση που ικανοποίησε τους παρόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου