Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ομιλία Νίκου Κοτζιά στη κοπή πίτας της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος

Εντυπωσιακή, μαζική και γεμάτη περιεχόμενο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 9/2/2014 της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος.
Την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ παρουσίασε ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστείδης Χατζησαββίδης. Αναφέρθηκε σε κρίσιμα σημεία του ολοκληρωμένου προγράμματος που μόνο η Παράταξή μας παρουσίασε και μοιράστηκε στους παραβρισκόμενους. Ειδική αναφορά έκανε στην ανεξαρτησία της Παράταξης που ξεκίνησε το 2007, την ανατροπή που πέτυχε το 2010 και τους όψιμους δήθεν ανεξάρτητους.
Μίλησαν για την γενιά τους, τα οράματά τους και την συμμετοχή τους στο παρόν και το μέλλον του τόπου μας,  ο νεολαίος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Στέφας, που με δική του πρωτοβουλία δημιουργήθηκε η Νεολαία μας και ο Πρόεδρος της, Παράσχος Κωστιδάκης.
Χαιρέτησαν την εκδήλωση μας από την Δημοτική Αρχή ο Αντιδήμαρχος Φώτης Τσομπάνογλου, από την «Δύναμη Προοπτικής» η υποψήφια Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαϊδου. Τις ευχές του κατέθεσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος της «Δημιουργίας Αλληλεγγύης» Παναγιώτης Μανούρης.
Στην εκδήλωση μας μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και Πρόεδρος της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ» Νίκος Κοτζιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου